Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

NUVIA a.s. - Temelín

Pracovní pozice PROJEKTANT/-KA ELEKTRO

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Místo výkonu práce 1
37301 Temelín
Okres: České Budějovice
Co od Vás NUVIA a.s. požaduje Dovednosti: Činnosti dle vyhlášky 50/78 Sb. - pracovník znalý dle §5 vyhl. 50/78 Sb.
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 35 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 10. 01. 2023
Co říká NUVIA a.s. o pozici Zajímá-li vás oblast elektrotechniky a energetika vám není cizí, máte-li týmového ducha, jste zodpovědný a spolehlivý, nabízíme vám možnost zajímavé práce pro naši Divizi jaderné energetiky v prostředí Jaderné elektrárny Temelín. Pozice není vhodná pro absolventy, hledáme zkušenější kolegy. Co bude náplní vaší práce: projektování dodávek nových, modifikovaných elektrických zařízení na Jaderné elektrárně Temelín; poskytování obchodně- technické služby zákazníkům; zajišťování informovanosti zákazníků při realizaci zakázek; zodpovědnost za obchodně technickou dokumentaci pro zákazníky, tvorba nabídek služeb a zboží; zodpovědnost za vyjasnění obchodních aspektů při přezkoumání smlouvy k zakázce; zajišťování objednávek zboží a služeb pro plnění zakázek; vedení záznamů do pracovních příkazů, zajišťování vedení, archivace technických dat. Co od vás očekáváme: VŠ, SŠ elektrotechnického směru; vyhlášku 50/78 Sb. § 5 nebo vyšší; ŘP skupiny B; znalost AutoCaD, Elcad, ePlan výhodou. Co vám nabízíme na této pozici: zázemí silné a stabilní společnosti; odpovídající mzdu (včetně příplatků) a odměny (čtvrtletní, roční ze zisku firmy); možnost seberealizace a odborný a profesní růst; 25 dní dovolené; stravenky; zvýhodněný telefonní tarif u mobilního operátora; občerstvení na pracovišti; účast na akciovém programu skupiny. V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem či telefonicky (v době od 8:00 do 14:30 hod.).
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt NUVIA a.s.
1
37301 Temelín
Kontaktní osoba Ilona Holčáková

Místo výkonu práce na mapě

Temelín 1, 37301 Temelín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1799 uživatelů