Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

HON a.s. - Opava

Pracovní pozice NÁVRHÁŘ-KA A PRODEJCE KUCHYNÍ

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody (zaměstnanecké slevy, možnost fyzioterapie, )
Místo výkonu práce Krnovská 553 / 184
Jaktař
74707 Opava
Okres: Opava
Co od Vás HON a.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC (Word, Excel, Outlook)
Práce s PC - autocad
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 30 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká HON a.s. o pozici *V případě zájmu o tuto pozici zašlete svůj CV spolu s motivačním dopisem na kontaktní osobu: Ing. Rataj : tomas.rataj@hon.cz OČEKÁVÁME: - Minimálně výuční list v oboru truhlář, či SŠ / případně i VŠ vzdělání technického směru, nejlépe v nábytkářském oboru (Podmínkou) - Bydliště v dojezdové vzdálenosti studia OPAVA - Řidičský průkaz sk. B = aktivní řidič služebního vozu. (Podmínkou). - Znalost anglického či jiného světového jazyku (je pouze výhodou, nikoli podmínkou). - Výborné komunikační schopnosti v češtině, příjemné vystupování a ochotu jednat s lidmi. (Podmínkou). - Zkušenosti s prodejem, či navrhováním kuchyní (jsou výhodou, nikoli podmínkou). - Aktivní znalost práce na PC v kancelářských programech (Word, Excel, Outlook) je nutností. - Znalost kreslících programů CAD, příp. modelování 3D. (Je výhodou zejména z důvodu zkušeností s prostorovou orientací. Pro náš systém Vás pečlivě zaškolíme). - Chuť rozvíjet se a učit novým znalostem. - Spolehlivost, motivaci a empatii s novým pracovním týmem. - Designový vkus, pracovní systematičnost, cit pro detail, zodpovědnost a trpělivost. NABÍZÍME: - Dlouhodobou spolupráci se zázemím silné, prosperující a stabilní firmy s možností pracovat pro jednoho z největších výrobců nábytku v ČR. - Zaměstnání na plný úvazek ve dvousměnném režimu (viz web otevírací doba našich studií) - Standardně všechny víkendy volné. - Kreativní a rozmanitou práci v příjemném přátelském kolektivu, určenou nejen pro zkušené designéry-obchodníky, ale i absolventy, kteří se zkušenými chtějí stát. - Individuální zaškolení na pozici (probíhá pečlivým vstřícným přístupem na míru uchazeči). - Průběžná produktová školení v ČR i zahraničí, dle zájmu, resp. individuálního plánu vzdělávání. - Podpora jazykového vzdělávání v rámci firmy. - Možnost zdarma absolvovat s fyzioterapeutem pravidelné zdravotní masáže zad v pracovní době. - Možnost čerpání zaměstnaneckých slev na firemní výrobky nábytku. - Přátelský kolektiv zaměstnanců, zkušený pracovní tým a rozumné vedení firmy. - Možnost nástupu dle dohody. - Odpovídající mzdové ohodnocení. NÁPLŇ PRÁCE: - Poskytování odborného poradenství v oboru interiérů. - Obchodní jednání se zákazníky, zpracování jejich vize a přání. - Tvorba návrhu kuchyní či dalšího nábytku, pomocí tvůrčí invence a technických předpokladů, v grafickém 3D programu. - Vypracování cenových nabídek a jejich prezentace zákazníkům. - Technická příprava pro realizaci v informačním systému a tvorba CAD výkresů. - Spolupráce při realizaci s výrobním technologem, resp. montážním týmem. - Dodržování firemních standardů a provozování designového studia a nábytkového show roomu.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt HON a.s.
Krnovská 553 / 184
Jaktař
74707 Opava
Kontaktní osoba Ing. Tomáš Rataj

Místo výkonu práce na mapě

Krnovská 553/184, 74707 Opava - Jaktař

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1964 uživatelů