Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Provident Financial s.r.o. - Nový Jičín

Pracovní pozice Obchodní zástupci se svěřenými klienty

Místo výkonu práce Hoblíkova 499 / 18
74101 Nový Jičín
Okres: Nový Jičín
Co od Vás Provident Financial s.r.o. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 24 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 3
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Provident Financial s.r.o. o pozici z: 09.01.2023 Místo vhodné i pro OZZ. Co je náplní práce ? Vyhledávání nových zákazníků Spolupráce s těmi stávajícími Poskytování půjček Výběr splátek " zaškolíme Vás a připravíme na certifikační zkoušku od České národní banky - za splnění certifikace do šesti týdnů od podpisu smlouvy od nás dostanete 6.000 Kč " nabízíme Vám časovou flexibilitu - sami si budete určovat, kolik hodin týdně věnujete práci " čeká na Vás atraktivní náborový balíček (např. za uzavření smlouvy s novým zákazníkem můžete dostat až 3.600 Kč provizi), výhodné provizní schéma založené na provizích z prodejů i z výběrů Vám představí na osobní schůzce oblastní manažer " během naší spolupráce Vás budeme neustále podporovat - podpora interního call centra, průběžná školení, podpora manažera a zkušených kolegů je samozřejmostí Koho hledáme a kdo může uspět: " Časová flexibilita - spolupráci můžete vykonávat i na hlavní činnost " dobré komunikační schopnosti a příjemný projev; reprezentativní vystupování " organizační schopnosti, samostatnost, zodpovědnost " maturitní vysvědčení " řidičský průkaz sk. B Zaměstnanecké výhody: Pracovní dobu si určujete sami, Hned na začátku vám svěříme vlastní klienty, Provize vyplácíme každý čtvrtek. Kontakt: Martin Lhotský, telefonicky Po -Pá na č.: 606 798 716, e-mail: martin.lhotsky@provident.cz
Typ pracovního poměru Dohoda o provedení práce
Dohoda o pracovní činnosti
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Provident Financial s.r.o.
Hoblíkova 499 / 18
74101 Nový Jičín
Kontaktní osoba Martin Lhotský

Místo výkonu práce na mapě

Hoblíkova 499/18, 74101 Nový Jičín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 518 uživatelů