Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

HON a.s. - Opava

Pracovní pozice PRACOVNÍK MONTÁŽÍ PRO INSTALACE KUCHYNÍ A NÁBYTKU

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody (zaměstnanecké slevy, možnost masáží)
Místo výkonu práce Olomoucká 2559 / 92
Předměstí
74601 Opava
Okres: Opava
Co od Vás HON a.s. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 25 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká HON a.s. o pozici *V případě zájmu o tuto pozici zašlete svůj CV spolu s motivačním dopisem na kontaktní osobu: Ing. Rataj : tomas.rataj@hon.cz OČEKÁVÁME: - Ideálně výuční list v oboru truhlář, či jiné vzdělání dřevařského, nábytkářského průmyslu - Bydliště v dojezdové vzdálenosti OPAVA / OSTRAVA - ŘP sk. B = aktivní řidič služebního vozu. - Fyzická zdatnost, manuální zručnost a pečlivost - Komunikativnost a příjemné vystupování NABÍZÍME: - Dlouhodobou práci se zázemím silné, prosperující a stabilní firmy s možností pracovat pro jednoho z největších výrobců nábytku v ČR. - Zaměstnání na plný úvazek v jednosměrném provozu (6-14h) - Práci s montáží širokého portfolia nábytkových produktů (především rozmanité kuchyně plánované designerem na míru) - Práci s moderním vybavením, určenou nejen pro zkušené montážníky ale i absolventy - Individuální zaškolení na pozici (probíhá pečlivým vstřícným přístupem na míru uchazeči). - Průběžná produktová školení v ČR i zahraničí, dle firemního plánu vzdělávání. - Možnost zdarma absolvovat s fyzioterapeutem pravidelné zdravotní masáže zad v pracovní době. - Možnost čerpání zaměstnaneckých slev na firemní výrobky nábytku. - Přátelský kolektiv zaměstnanců, zkušený pracovní tým a rozumné vedení firmy. - Možnost nástupu dle dohody. - Odpovídající mzdové ohodnocení NÁPLŇ PRÁCE: - Nakládka ve skladu a vykládka nábytkových komponentů v místě montáže - Montáž nábytku v místě plnění zakázky (zejména kuchyní, vestavných skříní, kancelářského nábytku) - Spolupráce s kolegou montážní skupiny a komunikace se zákazníkem - Písemné vedení agendy zakázky (záznamy k zakázce, fotodokumentace, návody, předávací protokoly) - Komunikace s technologem a designerem - Přejímání úkolů a plánů od vedoucího - Dodržování firemních standardů používání a udržování svěřených prostředků (auto, nářadí, telefon)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt HON a.s.
Olomoucká 2559 / 92
Předměstí
74601 Opava
Kontaktní osoba Ing. Tomáš Rataj

Místo výkonu práce na mapě

Olomoucká 2559/92, 74601 Opava - Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1293 uživatelů