Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Národní památkový ústav - Zálužice

Pracovní pozice zahradník/zahradnice na poloviční úvazek

Jaké výhody nabízíme: Naturální výhody
Dovolená navíc
Místo výkonu práce 1
Stekník
43801 Zálužice
Okres: Louny
Co od Vás Národní památkový ústav požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 13 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Národní památkový ústav o pozici střední vzdělání, manuální zručnost a všestrannost, zkušenosti s udržováním zahrad a parků - výhodou, fyzická zdatnost (po zaškolení, práce s křovinořezem, obsluha sekačky apod.), řidičský průkaz skupiny B (ubytování na zámku není možné); trestní bezúhonnost podmínkou, zodpovědnost, samostatnost, spolehlivost, pečlivost, dochvilnost, flexibilita, a hlavně kladný vztah k přírodě a rostlinám znalosti a zkušenosti ve floristice a sadovnictví vítány Výhodou: praxe v oboru 6.-7. platová třída - poloviční úvazek, příplatky So,Ne, svátky Náplň práce: Komplexní ochrana a údržba historických zahrad, nádvoří a ostatních částí areálu. Sekání trávy, ochrana rostlin před škůdci, údržba rostlin a stromů, zahradnické práce. Drobná údržba a úklidové práce. Zaměstnanecké výhody: Dovolená, práce v malém kolektivu a v atraktivním prostředí kulturní památky Možnost zvýhodněného tarifu mobilního operátora i pro rodinné příslušníky Volné vstupy do památkových objektů ve správě NPÚ i pro rodinné příslušníky Další výhody z fondu kulturních a sociálních potřeb (příspěvek na stravné) Pracovní poměr na poloviční úvazek na dobu určitou do konce roku kontakt: žádáme o zasílání životopisu emailem b ez telefonního kontaktu na: zajickova.jana@npu.czh
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Turnusové služby
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Národní památkový ústav
1
Stekník
43801 Zálužice
Kontaktní osoba Mgr. Jana Zajíčková

Místo výkonu práce na mapě

Stekník 1, 43801 Zálužice - Stekník

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 528 uživatelů