Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Společnost Podané ruce o.p.s. - Olomouc

Pracovní pozice Projektový manažer/manažerka - koordinátor/koordinátorka projektů

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (6 týdnů dovolené)
Místo výkonu práce Dolní náměstí 201 / 1
77900 Olomouc
Okres: Olomouc
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 16 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Společnost Podané ruce o.p.s. o pozici Společnost Podané ruce o.p.s. vypisuje výběrové řízení na pozici: Projektový manažer - koordinátor projektů Hledáme zkušeného projektového manažera (zkušenosti však jdou vyvážit aktivitou a chutí se dále vzdělávat a zdokonalovat). Požadujeme Výborné organizační a komunikační schopnosti, kultivované prezentační dovednosti slovem i písmem, velmi dobrou uživatelskou znalost práce s PC (Excel, Word,…), loajalitu, schopnost pracovat v týmu a přinášet vlastní invenci, zkušenosti se strukturálními fondy (zejména s IROP, OP LZZ / OPZ / OPZ+, OP VVV / OP JAK a další) výhodou, zkušenosti se psaním projektových žádostí a záměrů výhodou, řidičský průkaz skupiny B. Pracovní náplň Vyhledávání dotačních příležitostí, příprava podkladů pro projektové záměry a případná výběrová řízení, komunikace s dalšími relevantními aktéry, s nimiž projekt spolupracuje (např. řídící orgány, krajské a městské úřady, úřad práce, agentury práce, vzdělávací společnosti, zaměstnavatelé, znalci, projektanti/architekti, technický dozor, dodavatelé, úřady vydávající povolení apod.), kontrola dodržování harmonogramu a čerpání, monitoring plnění indikátorů při realizaci projektů, vedení malých projektových týmů zaměřených na poskytování sociálních, vzdělávacích a poradenských služeb, administrace projektů po věcné stránce včetně zajištění publicity. Nabízíme Pracovní poměr formou HPP či DPČ na 0,5 úvazku, platové ohodnocení podle mzdových tabulek dle vzdělání a praxe, pracovní smlouvu na dobu určitou s možností prodloužení spolupráce, zázemí stabilní neziskové organizace fungující na bázi otevřenosti, smysluplnosti a vzájemné podpory, výkon na pracovišti v Olomouci (Dolní náměstí 1) s možností flexibilní pracovní doby. Nástup: ihned nebo po dohodě Další informace Životopis a motivační dopis (v rozsahu max. 1 A4 - Vaše motivace k práci a Vaše zkušenosti s projekty) zasílejte do 31.1.2023 na e-mail: rumanova@podaneruce.cz. Do předmětu zprávy prosím uveďte "Výběrové řízení - Projektový manažer." Kontaktní osoba: Mgr. Hana Rumanová, tel. 774 701 570 Vybraní účastníci budou zváni průběžně k ústnímu pohovoru. Dále si vyhrazujeme právo výběrové řízení prodloužit či ukončit předčasně v případě, že bude pozice obsazena. Více informací o organizaci můžete nalézt na adrese www.podaneruce.cz. S osobními údaji uchazeče, poskytnutými společnosti na základě tohoto inzerátu, bude nakládáno v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů, a v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Tímto poskytnutím uchazeč zároveň dává svůj souhlas k tomu, aby společnost tyto osobní údaje zpracovávala výhradně k účelem, pro který byly poskytnuty, a po dobu nezbytnou k dosažení tohoto účelu.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Společnost Podané ruce o.p.s.
Dolní náměstí 201 / 1
77900 Olomouc
Kontaktní osoba Mgr. Hana Rumanová

Místo výkonu práce na mapě

Dolní náměstí 201/1, 77900 Olomouc

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 573 uživatelů