Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

PREOL, a.s. - Lovosice

Pracovní pozice operátor/ka

Místo výkonu práce Terezínská 1214
41002 Lovosice
Okres: Litoměřice
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 26 500 do 29 250 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 09. 01. 2023 do 08. 01. 2024
Co říká PREOL, a.s. o pozici Stabilní zaměstnání v prosperující společnosti OPERÁTOR VÝROBY Co bude Vaší prací: obsluha technologie daného provozu pochůzková a kontrolní činnost, odebírání vzorků manipulace se vstupními materiály (řepkové semínko) a hotovými výrobky (olej, glycerin, řepkové šroty) úklidové práce v rámci udržování čistoty technologie svěřeného úseku nepřetržitý provoz: 12h ranní a noční směny (krátký-dlouhý týden) Proto byste měl(a) mít: středoškolské vzděláním nebo vyučení technického či chemického zaměření pozice je vhodná i pro absolventy, které naši zkušení zaměstnanci zaškolí dobrý zdravotní stav základní znalost práce na počítači - máme automatizované provozy zkušenost z výrobního provozu pro Vás bude výhodou Proč se Vám u nás bude líbit: jsme stabilní a prosperující český zaměstnavatel práce je u nás zajímavá a různorodá pokud budete šikovný(á) můžete počítat s kariérním postupem i vyšší mzdou o své zaměstnance pečujeme a nabízíme jim řadu výhod: více dovolené, příspěvek na dojíždění, chutné stravování za pár korun přímo ve firmě, firemní cafetérii, příspěvek na penzijní připojištění, roční bonusy, výhodné volání a internet, zdarma vstupy do sportovních a kulturních zařízení, spoustu firemních akcí pro zaměstnance i jejich rodiny a štědrý příspěvek po prvním roce pracovního poměru PREOL, a.s. | Terezínská 1214 | 410 02 LOVOSICE | www.preol.cz Zaměstnanecké výhody8): Benefity v hodnotě 25 000 Kč ročně a více: " Příspěvek po prvním roce pracovního poměru " Příspěvek na dojíždění " Cafetérie " Příspěvek na penzijní připojištění " Bonusy za pracovní výročí " Týden dovolené navíc " Dotované závodní stravování " Výhodné telefonní tarify a pojištění " Bezúročné půjčky " Firemní akce pro zaměstnance a jejich rodiny, zdarma vstupenky na sport a kulturu Začít u nás můžete: IHNED; po domluvě Smlouva: na dobu určitou na 1 rok, a když se Vám u nás bude líbit a my budeme spokojeni, s radostí ji prodloužíme na dobu neurčitou Více Vám poví: V. Sedláková, 416 564 911, vendula.sedlakova@preol.cz POSLAT ŽIVOTOPIS - E- MAILEM.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt PREOL, a.s.
Terezínská 1214
41002 Lovosice
Kontaktní osoba Vendula Sedláková

Místo výkonu práce na mapě

Terezínská 1214, 41002 Lovosice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1912 uživatelů