Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Mannaz - terapeutická školička s.r.o. - Kralupy nad Vltavou

Pracovní pozice Předškolní pedagog

Místo výkonu práce Přemyslova 521 / 84
27801 Kralupy nad Vltavou
Okres: Mělník
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 09. 01. 2023
Co říká Mannaz - terapeutická školička s.r.o. o pozici Přijmeme předškolního pedagoga do terapeutické školičky v Kralupech nad Vltavou. Nástup možný ihned. Požadujeme: - středoškolské vzdělání v oboru Předškolní pedagogika - v případě nadšení pro respektující výchovu a Montessori pedagogiku lze udělat výjimku a přijmout zájemce bez vzdělání, které si dodělá až po nástupu - zdravotní průkaz - vydává praktický lékař - řeč bez logopedických vad, mateřský jazyk český - vyrovnanou osobnost s aktivním, tolerantním a respektujícím přístupem - aktivní, dynamickou a hravou povahu - ochotu k dalšímu vzdělávání v oboru - je pro nás zásadní neustálé zvyšování odborných kompetencí - zájem o Montessori pedagogiku a respektující přístupy ve výchově a vzdělávání Nabízíme: - HPP - plat dle vzdělání a zkušeností prokázaných v praxi - podporu v dalším vzdělávání, pravidelné supervize a podporu osobnostního rozvoje - zázemí malé rodinné firmy a malý pracovní kolektiv - dlouhodobou spolupráci Informace o terapeutické školičce je možné získat na webu www.terapeutickaskolicka.cz. V případě zájmu o pracovní pozici prosíme o zaslání strukturovaného životopisu.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Mannaz - terapeutická školička s.r.o.
Přemyslova 521 / 84
27801 Kralupy nad Vltavou
Kontaktní osoba Mgr. Barbora Janoudová

Místo výkonu práce na mapě

Přemyslova 521/84, 27801 Kralupy nad Vltavou

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1763 uživatelů