Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, příspěvková organizace - Plzeň

Pracovní pozice Administrátor veřejné zakázky (zástup za MD, RD)

Místo výkonu práce Koterovská 462 / 162
Koterov
32600 Plzeň
Okres: Plzeň-město
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 25 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, příspěvková organizace o pozici Písemná přihláška: ke stažení na stránkách organizace zde: http://www.suspk.eu/o-nas-a/kariera/ K přihlášce prosím připojte: strukturovaný životopis, kopii výpisu z TR (ne starší než 3 měsíce), doporučení od předchozího zaměstnavatele (disponujete-li jím), kopii dokladu o dosaženém vzdělání, případně další dokumenty osvědčující vzdělání či vykonanou praxi Písemnou přihlášku do výběrového řízení je nutné podat nejpozději do 31.01. 2023. Přihlášku do výběrového řízení prosím zašlete na e-mail: vladimira.sadlova@suspk.eu, v předmětu zprávy uvést „Výběrové řízení – administrátor veřejné zakázky“. Přihlášku v tištěné podobě lze zaslat či osobně donést na naši podatelnu: Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, p.o. Koterovská 162, 326 00 Plzeň V případě dotazů se můžete písemně obrátit e-mailem na vedoucí právního oddělení a obchodního úseku: gabriela.stranikova@suspk.eu Výběrové řízení bude rozděleno maximálně do dvou kol (podle počtu uchazečů), v případě našeho zájmu Vás budeme po obdržení přihlášky plně informovat o dalším postupu. Budeme se těšit na Vaše přihlášky či následná setkání. Náplň pracovní pozice: Příprava a realizace veřejných zakázek na stavební práce, dodávky a služby pro potřeby organizace jako centrálního zadavatele v souladu s příslušnými právními předpisy, organizačními normami a řídícími akty organizace a zřizovatele a pravidly poskytovatelů dotací, včetně operačních programů napojených na strukturální fondy Evropské unie, popř. jiného způsobu financování z fondů Evropské unie vč. dalších obdobných zdrojů. Administrace zadávacích řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Administrace zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Zaměstnanecké výhody: po zapracování osobní příplatek, čtvrtletní odměny, dovolená 25 dní, 5x sick day ročně, příspěvek na penzijní připojištění, na stravování, permanentky na sportovní utkání, vitamínové doplňky Nástup 1.3.2023 nebo dle dohody.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, příspěvková organizace
Koterovská 462 / 162
Koterov
32600 Plzeň
Kontaktní osoba Vladimíra Sádlová

Místo výkonu práce na mapě

Koterovská 462/162, 32600 Plzeň - Koterov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2627 uživatelů