Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

IBS Scherer Czech s.r.o. - Velké Přítočno

Pracovní pozice Pracovník obchodního oddělení ve vnitřní službě s dobrou znalostí NJ

Místo výkonu práce 335
27351 Velké Přítočno
Okres: Kladno
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 09. 01. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká IBS Scherer Czech s.r.o. o pozici Poždujeme: - znalost NJ na komunikativní úrovni slovem i písmem - výhodou, - zkušenosti z oblasti telemarketingové podpory obchodu a péče o zákazníky - výhodou, - samostatnost, - orientaci na servis a péči o zákazníka, - práci na PC. Náplň práce: - telefonická péče a poradenství našich B2B zákazníků, - zpracování telefonických kampaní, - příprava nabídek, sledování nabídek, pořizování zakázek, - Cross - Selling, - provádění obchodních kampaní a telemarketingu, - péče o údaje zákazníků ve firemním systému CRM. Vertriebsmitarbeiter im Innendienst (m/w/d) Ihre Aufgaben: " telefonische Betreuung und Beratung unserer B2B-Kunden (In- und Outbound) " Kampagnenbearbeitung nach Vorgaben " Angebotserstellung, Cross-Selling, Nachverfolgung, Auftragserfassung " Adress- und Pflege von Kundendaten im firmeneigenen CRM-System " Durchführung von Vertriebskampagnen/Telemarketing Unsere Anforderungen: " Erfahrung im Bereich Vertrieb/Kundenbetreuung, Telefonie wünschenswert " gute Deutschkenntnisse " selbstständige, vertriebsorientierte Arbeitsweise " hohes Maß an Service- und Kundenorientierung " routinierter Umgang mit der EDV Wir bieten: " eine starke Marke mit 50 Jahren Unternehmenserfahrung, sowie ein breites Produktportfolio aus eigener Herstellung " hervorragende Entwicklungschancen und einen sicheren Arbeitsplatz in einemzukunftsorientierten Familienunternehmen " erfolgsorientiertes Gehalt inkl. Sozialleistungen " bestes Branchen Know-How durch jahrelange internationale Tätigkeit " modernste Kommunikationstechnik Kontakt Po - Pá 8:00 - 16:00 hod. telefonicky nebo e-mailem viz výše. Adresa místa výkonu je Velké Přítočno č.p. 342.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt IBS Scherer Czech s.r.o.
335
27351 Velké Přítočno
Kontaktní osoba Zbigniew Lis

Místo výkonu práce na mapě

Velké Přítočno 335, 27351 Velké Přítočno

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1416 uživatelů