Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Přeštice

Pracovní pozice Strážník/-ice Městské policie Přeštice

Místo výkonu práce Okres: Plzeň-jih
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 24 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 05. 2023
Co říká Město Přeštice o pozici Starosta Města Přeštice vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ na pozici strážník Městské policie Přeštice s nástupem nejlépe od 1.5.2023, na dobu neurčitou Předpoklady vzniku pracovního poměru: 1) státní občanství ČR 2) věk od 18 let s ukončeným středním vzděláním s maturitou 3) tělesná a duševní způsobilost (dle vyhlášky MV ČR č. 444/2008 Sb.) k výkonu povinností a oprávnění dle zákona č. 553/1991 Sb., o obecní policii, ve znění pozdějších předpisů 4) bezúhonnost dle ust. § 4a) zákona o obecní policii 5) spolehlivost dle ust. § 4b) zákona o obecní policii 6) způsobilost k právním úkonům 7) platné osvědčení strážníka o splnění stanovených odborných předpokladů, zbrojní průkaz skup. D a praxe u policie výhodou 8) řidičský průkaz skup. B, dobrá znalost práce na PC 9) schopnost samostatné práce, organizační a komunikativní schopnosti, velmi dobré ovládání jednacího jazyka, časová flexibilita Místo výkonu práce: město Přeštice a jeho místní části Skočice, Žerovice a Zastávka Lhůta pro podání písemných přihlášek končí dnem 15.2.2023 do 12.00 hodin Přihlášku lze podat osobně v sekretariátu starosty Města Přeštice, Masarykovo nám. 107, Přeštice nebo zaslat poštou na adresu MěÚ v Přešticích. Písemná přihláška uchazeče musí obsahovat tyto náležitosti: a) jméno, příjmení, titul b) datum a místo narození c) státní příslušnost d) místo trvalého pobytu e) číslo občanského průkazu f) kontaktní telefon g) datum a podpis uchazeče K přihlášce je nutno připojit tyto doklady: a) životopis, ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech b) výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce c) úředně ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, případně kopie osvědčení strážníka o splnění stanovených odborných předpokladů d) souhlas s nakládáním s poskytnutími osobními údaji pro účely tohoto výběrového řízení, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění e) prohlášení o bezúhonnosti, dle ust. § 4a) zákona o obecní policii f) prohlášení o spolehlivosti, dle ust. § 4b) zákona o obecní policii Informace: Účast v přijímacím řízení není pro uchazeče o zaměstnání u městské policie důvodem k rozvázání pracovního poměru s jejich dosavadním zaměstnavatelem. - Přijímací řízení města Přeštice je řízením výběrovým a na přijetí na místo strážníka městské policie nemá žádný občan právní nárok. - Uchazeč, ale i město Přeštice, mohou v kterémkoli stádiu přijímacího řízení od tohoto řízení odstoupit a dále v něm nepokračovat bez udání důvodu. - Konkrétní důvody ukončení přijímacího řízení, eventuálně nepřijetí do pracovního poměru, se nesdělují. - Veškeré náklady spojené s výběrový, řízením si hradí uchazeč. Pokud bude uchazeč přijat na post strážníka, tyto náklady mu budou proplaceny v plné výši. Výše mzdy je dle platného mzdového tarifu. (24.000,- Kč + příplatky)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Přeštice
Kontaktní osoba Ing. Zdeňka Alblová

Místo výkonu práce na mapě

33601 Blovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1311 uživatelů