Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

RYCHLOSERVIS, a.s. - Nýřany

Pracovní pozice Elektrikář

Místo výkonu práce Pankrác 1348
33023 Nýřany
Okres: Plzeň-sever
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 55 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 10. 01. 2023
Co říká RYCHLOSERVIS, a.s. o pozici Náplň práce Montáž a připojení FV elektrárny pro rodinné domy · Připojení fotovoltaických panelů do rozváděče a střídače · Připojení 48V baterií, event. wallboxu · Instalace technologií a propojení na hlavní rozváděč Pro výkon činnosti bude k dispozici pomocník. Náplní práce není montáž FVE panelů na střechu nebo rutinní činnost natahování kabelů. Možnost kompletního zaškolení Požadavky · Pracovitost, samostatnost a týmového ducha · Řidičský průkaz sk. B · Vyhláška 194/2022 §6 a výše (dříve 50/1978sb.) · Zkušenosti s instalací elektroinstalací v RD výhodou Nabízíme · Náborový bonus 50.000 Kč · Práci na HPP, případně ŽL · Měsíční odměna 55.000 Kč, možnost dalších odměn na základě realizací · Služební auto, telefon · Práci v mladém a odborném kolektivu · Práci vhodnou i pro absolventy · Možnost karierního růstu: pozice teamleader nebo specialista pro Victron nebo programátor PLC · Zdarma možnost získání certifikátu - elektromontér FV systémů · Výborné vybavení Milwaukee a práci s kvalitními značkovými produkty Deye a Victron
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt RYCHLOSERVIS, a.s.
Pankrác 1348
33023 Nýřany
Kontaktní osoba Ondřej Hirman

Místo výkonu práce na mapě

Pankrác 1348, 33023 Nýřany

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1660 uživatelů