Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

PIKATRON CZ s.r.o. - Písek

Pracovní pozice PROJEKTOVÝ/Á VEDOUCÍ

Místo výkonu práce Dukelská 423
Písek
Okres: Písek
Jazykové znalosti:
Němčina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 25 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 10. 01. 2023 do 09. 01. 2024
Co říká PIKATRON CZ s.r.o. o pozici POPIS PRÁCE Projektový vedoucí: - pracovní místo podléhá disciplinárně a odborně výrobnímu řediteli a jednatelům společnosti firmy PIKATRON CZ s.r.o. Požadavky: - vzdělání ÚSO elektrotechnického směru - vhodná praxe z elektrotechnické výroby, případně s vedením týmu - dobrá znalost NJ (případně AJ s ochotou studia NJ). Zaměstnanci jsou přímo podřízeny následující oblasti: - výroba, montáž, kontrola a expedice cívek, ostatní elektrotechnická výroba. Počet podřízených zaměstnanců 10 - 20 operátorů/-ek. (Převážně ženský pracovní kolektiv). Úkoly a kompetence: Rozhoduje o: - vhodných opatřeních při neočekávaných výpadcích výroby a prostojích - způsobu provádění ještě nezaběhlých zakázek - stanovení a změnách časových norem výroby - využití nových výrobních technologií a zkušeností - vhodných opatřeních k zamezení problémů s dodacími termíny - plánování využití kapacity výroby - plánování a kordinace zdrojů pracovní síly. Kontroluje: - řádné vyřízení zakázek - dodržování dohodnutých termínů - kvalitu výrobků s ohledem na ISO 9001:2000 - dodržování bezpečnostních předpisů - řádné vybavení a uzpůsobení pracovišť s důrazem na čistotu pracovišť a jejich technické vybavení. Provádí: - plánování výroby (dodací termíny, kapacita výroby, technická proveditelnost atd.) Každodenní účast na koordinačních telekonferencíh (v německém jazyce) - v případě potřeby předkládá svým nadřízeným návrhy na změnu konstrukčních plánů výrobků a výrobních prostředků - analýzy reklamací, zjišťuje příčiny a provádí opatření pro odstranění reklamací. Projednává a radí vedení společnosti a svým přímým nadřízeným při: - řešení personálních otázek - vývoji výrobků a výrobních zařízení - plánování investic v technické oblasti Informuje vedení společnosti a své přímé nadřízené o: - současném stavu výroby - vzniklých obtížích a problémech s návrhy na řešení - zmetkovitosti výroby - jemu známém přetížení výroby. Plat 25.000,-až 35.000,-. Individuální jednání možné se zohledněním praxe, vzdělání a prokazatelných "soft skils". Benefity: - stravenkový paušál 82,- Kč denně - vánoční odměny - 25 dní ŘD - příspěvek na penzijní spoření - zdarma služby relax studia Nefertari - prémie za kvalitu - firemní společenské akce. - přívětivé pracovní klima ve středně velké firmě. První smlouva na rok s předpokladem prodloužení na neurčito.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt PIKATRON CZ s.r.o.
Dukelská 423
Písek
Kontaktní osoba Jiří Lukeš

Místo výkonu práce na mapě

Dukelská 423, Písek

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2040 uživatelů