Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

KUBOUŠEK EU holding a.s. - České Budějovice

Pracovní pozice APLIKAČNÍ ADMINISTRÁTOR/KA INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody (stravenky)
Místo výkonu práce Lidická tř. 1937
České Budějovice 7
37007 České Budějovice
Okres: České Budějovice
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 25 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 09. 01. 2023
Co říká KUBOUŠEK EU holding a.s. o pozici Úkolem této "aktualizace" (čti náplň práce) bude: účast na vývoji a implementování nových aplikací a funkcí IS; zodpovědnost za chod informačních systémů skupiny; rozvoj firemního prostředí, antivirové a bezpečnostní politiky; monitoring systémů firmy a aktualizace systémů; instalace a konfigurace softwaru; vyřizování interních požadavků (HelpDesk). Je jasné, že k této práci potřebuješ určité předpoklady (čti vítané/požadované znalosti): SŠ/VŠ technického zaměření; flexibilní a samostatný přistup k práci; výborné komunikační dovednosti; loajálnost a ochota se učit novým technologiím; řidičský průkaz sk. B; analytické schopnosti, systematičnost. Bez základních softwarových znalostí to také nepůjde: dobrá znalost a orientace v HW a SW; znalost virtualizačního prostředí; znalost MS Office a MS Azure; základy síťové bezpečnosti a antivirové ochrany (ESET Security Management Center); základní znalost některého z programovacích jazyků (Java, Delphi, C#, PHP aj.). Ale i ty osobně se můžeš těšit na příjemný upgrade (čti co nabízíme): finanční ohodnocení 25 000 až 40 000 Kč (podle zkušeností); bonusy při pracovním a životním jubileu, příspěvek ke svatbě; maximální podporu svých zkušených kolegů včetně vstřícného šéfa; odborná školení, která z tebe udělají specialistu na svém místě; klouzavá pracovní doba; možnost občasné práce z domova; 5 týdnů dovolené; služební notebook a telefon; stravenky; firemní bazén, který v létě využíváme pro osvěžení i občasné popracovní párty s kolegy z ostatních oddělení. Není potřeba se obávat. Pokud jsi šikovný tak to, co nebudeš umět, tě rychle doučíme. V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem či telefonicky kdykoli.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt KUBOUŠEK EU holding a.s.
Lidická tř. 1937
České Budějovice 7
37007 České Budějovice
Kontaktní osoba Marie Lacinová

Místo výkonu práce na mapě

Lidická tř. 1937, 37007 České Budějovice - České Budějovice 7

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2232 uživatelů