Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

NUMERICA s.r.o. - České Budějovice

Pracovní pozice IT ANALYTIK/ČKA-PROJEKTOVÝ MANAŽER, PROJEKTOVÁ MANAŽERKA

Jaké výhody nabízíme: Zvláštní prémie
Jiné výhody (sick days)
Místo výkonu práce Senovážné nám. 241 / 15
České Budějovice 6
37001 České Budějovice
Okres: České Budějovice
Co od Vás NUMERICA s.r.o. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 40 000 do 60 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká NUMERICA s.r.o. o pozici Hledáme nadšence do moderních technologií, který bude spolupracovat s ostatními členy týmu a posouvat projekty dál. Pracovní náplň: IT analýza požadavků zákazníků, úzká spolupráce s programátory při tvorbě zadání pro implementaci; tvorba projektové dokumentace a uživatelská podpora zákazníků; projektové vedení a komunikace se zákazníkem v průběhu projektu; konzultační podpora obchodního týmu při získávání nových zakázek; utváření produktové strategie s cílem vylepšení vlastních produktů společnosti. Požadujeme: VŠ nebo SŠ vzdělání- preferujeme zaměření na IT; dobré předpoklady pro tvorbu analytické a projektové dokumentace; znalosti z oblasti IT- zkušenosti s přípravou podkladů pro realizaci IT zakázek; komunikační schopnosti a dobré vystupování; časovou flexibilitu, odpovědnost za svěřené projekty; schopnost týmové i samostatné práce; řidičský průkaz B, aktivní řidič; ochotu občas cestovat k zákazníkovi. Oceníme znalosti: zkušenosti s integrací informačních systémů ve výrobě; integraci podnikových systémů ve výrobě; řízení projektů a vedení projektové dokumentace (metodika Prince2 nebo TOGAF výhodou); péče o zákazníky- komunikace a řešení požadavků, školení uživatelů podnikových systémů; angličtina na komunikativní úrovni. Co můžeme nabídnout? Zázemí stabilní české společnosti; příjemné pracovní prostředí v přátelském kolektivu v centru Českých Budějovic; atraktivní a dlouhodobě perspektivní pracovní náplň; zaškolení, možnost profesního růstu; systém firemního vzdělávání vč. jazykových kurzů; práci s využitím moderních technologií; motivující systém odměňování (fixní mzda + výkonnostní složka + odměny z projektů); výše mzdy podle praxe, od zkušební lhůty až k individuální výši podle výkonnosti po zapracování a včetně odměn nebo zvláštních prémií. Nástup: možný ihned. Zaměstnanecké výhody: flexibilní začátek/konec pracovní doby, mimopracovní aktivity a firemní akce, bonusový systém odměňování a sick dyas. V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt NUMERICA s.r.o.
Senovážné nám. 241 / 15
České Budějovice 6
37001 České Budějovice
Kontaktní osoba Ing. Ladislav Reisner

Místo výkonu práce na mapě

Senovážné nám. 241/15, 37001 České Budějovice - České Budějovice 6

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 663 uživatelů