Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

NUMERICA s.r.o. - České Budějovice

Pracovní pozice ELETROTECHNIK/PROGRAMÁTOR/KA PLC

Jaké výhody nabízíme: Zvláštní prémie
Jiné výhody (sick days)
Místo výkonu práce Senovážné nám. 241 / 15
České Budějovice 6
37001 České Budějovice
Okres: České Budějovice
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 35 000 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká NUMERICA s.r.o. o pozici Rádi bychom do našeho týmu našli kolegu, který bude mít: minimálně SŠ vzdělání ale preferujeme VŠ nebo VOŠ v oblasti elektrotechniky nebo automatizace; znalost některého typu PLC (Siemens, Wago, Eaton, Mitsubishi, ABB apod.) a programovacích nástrojů (FBD, SFC, ST apod.); praxi a zkušenosti s tvorbou SW pro PLC (programování PLC); schopnost realizace systému MaR nebo SKŘ podle projektu. Oceníme pokud bude mít: schopnost tvorby projektové dokumentace, znalosti HW komponent systémů, znalosti principů SCADA/HMI (In Touch, WinCC, Scalence), znalosti průmyslových komunikací (Profibus, Modbus apod.), výhodou je schopnost komunikace v AJ nebo v NJ, praxi v oboru (alespoň 2 roky na obdobné pozici), řidičský průkaz skupiny B. Co můžeme nabídnout? Zázemí stabilní české společnosti; příjemné pracovní prostředí v přátelském kolektivu; atraktivní a dlouhodobě perspektivní pracovní náplň; práci na zajímavých projektech s využitím moderních technologií; motivující ohodnocení (fixní mzda + výkonnostní složka + odměny z projektů); výši mzdy v rozsahu 35 - 50 tis. od zkušební lhůty k prokázání znalostí, roste po zapracování a s nabytou praxí; zvyšování a rozšiřování znalostí díky odborným školením; možnost profesního růstu; mimopracovní společné aktivity. Zaměstnanecké výhody: flexibilní začátek/konec pracovní doby, bonusový systém odměňování a sick days. Nástup: dle dohody. V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt NUMERICA s.r.o.
Senovážné nám. 241 / 15
České Budějovice 6
37001 České Budějovice
Kontaktní osoba Ing. Ladislav Reisner

Místo výkonu práce na mapě

Senovážné nám. 241/15, 37001 České Budějovice - České Budějovice 6

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 412 uživatelů