Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Centrum Kociánka - Sviny

Pracovní pozice *Sociální pracovník

Místo výkonu práce 13
59401 Sviny
Okres: Žďár nad Sázavou
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 27 000 do 39 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Centrum Kociánka o pozici Požadujeme: - VŠO/VŠ vzdělání podle kvalifikačních požadavků dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, tj. v oboru sociální práce, sociální/speciální pedagogika, sociální politika apod. - znalost zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách, znalost standardů kvality - praxi v oboru výhodou - motivaci a předpoklady pro práci s lidmi s postižením a jejich rodinami - koncepčnost, samostatnost, aktivní přístup i jednání, zodpovědnost - znalost práce na PC - trestní bezúhonnost Popis pracovní pozice: - realizace sociálně právního poradenství, analytické a metodické činnosti pro danou službu, tvorba metodik ke standardům kvality - plánování, realizace, monitoring a vyhodnocování poskytované sociální služby - řešení sociálně právních problémů uživatelů jejich sociální situace, účast na jednání se správními orgány a dalšími institucemi v zájmu uživatelů - vedení evidence zájemců o sociální službu, provádění sociálního šetření, komunikace se zájemci o sociální službu, spolupráce s rodinami uživatelů - koordinace, vedení a vyhodnocování individuálního plánování v rámci služby, vedení související dokumentace - spolupodílení se na tvorbě metodik a směrnic za danou službu - nástup možný ihned nebo dle domluvy - zázemí stabilní organizace a přátelský pracovní kolektiv - možnost čerpat podporu z fondu kulturních a sociálních potřeb (příspěvky na kulturní a sportovní akce, wellness, knihy, dovolenou, tábor pro děti, dentální hygienu aj.) - 25 dnů dovolené - 3 sick days ročně - odměny při významných pracovních a životních výročích - obědy ve stravovacím zařízení organizace
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Centrum Kociánka
13
59401 Sviny
Kontaktní osoba Mgr. Lenka Havlátová

Místo výkonu práce na mapě

Sviny 13, 59401 Sviny

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1508 uživatelů