Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Oblastní charita Česká Kamenice - Ústí nad Labem

Pracovní pozice Pracovník/ice v sociálních službách

Místo výkonu práce Stará 485 / 32
Ústí nad Labem-centrum
40001 Ústí nad Labem
Okres: Ústí nad Labem
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 25 000 do 36 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Oblastní charita Česká Kamenice o pozici Do příjemného pracovního prostředí hledáme nového kolegu/kolegyni. PRACOVNÍKA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH SOCIÁLNĚ TERAPEUTICKÉ DÍLNY NÁPLŇ PRÁCE: - náplní práce je získávání, udržování a rozvíjení dovedností, které jsou potřebné pro běžný život klientů - dobré vyjadřovací a komunikační dovednosti, schopnost samostatné práce, motivace klientů, vlídná komunikace a sociální cítění - schopnost práce v týmu, spolehlivost, zodpovědnost, empatie - administrativa spojená s klientskou prací - manuální zručnost a kreativita při plánování činností v sociálně terapeutické dílně - schopnost jednat s klienty s chronickým duševním onemocněním a přizpůsobit se jejich tempu a potřebám KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY: - minimální středoškolské vzdělání s výučním listem a kurz pracovníka v sociálních službách (možnost doplnit v průběhu zaměstnání, dle zákonné povinnosti) - znalost a praxe v oblasti sociálních služeb vítána - zdravotní způsobilost, trestní bezúhonnost - řidičský průkaz skupiny B NABÍZÍME: - smysluplnou práci na HPP, plný úvazek (1) - mzdové ohodnocení na odpovídající úrovni (platová třída 8. dle státní správy a platový stupeň dle započitatelné praxe - 25 000 - 36 000 tis.) - práce v zavedené a stabilní organizaci - 25 dní dovolené - příspěvek na stravu formou stravenkového paušálu, příspěvek na PF - pravidelné vzdělání a supervize - pracovní doba ranní směny od 7:00 do 15:30 - nástup ihned nebo dohodou NÁLEŽITOSTI PŘIHLÁŠKY: - jméno, příjmení a titul uchazeče, datum narození - místo trvalého pobytu, kontaktní telefonní číslo PŘÍLOHY PŘIHLÁŠKY: - stručný motivační dopis - profesní životopis o dosavadních zaměstnáních, odborných znalostech a dovednostech týkajících se sociálních činností Kontakt: e-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Oblastní charita Česká Kamenice
Stará 485 / 32
Ústí nad Labem-centrum
40001 Ústí nad Labem
Kontaktní osoba Kateřina Jinochová

Místo výkonu práce na mapě

Stará 485/32, 40001 Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1606 uživatelů