Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Kores Europe s.r.o. - Strmilov

Pracovní pozice KONTROLOR KVALITY/ZÁSTUPCE VEDOUCÍ KONTROLY KVALITY

Místo výkonu práce Nivka 336
37853 Strmilov
Okres: Jindřichův Hradec
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 27 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 23. 01. 2023
Co říká Kores Europe s.r.o. o pozici Kores Europe s.r.o. mezinárodní společnost s více než 135 letou tradicí a s vedoucím postavením na trhu v oblasti výroby a prodeje kancelářských a školních potřeb se sídlem společnosti v jihočeském Strmilově, kde mimo jiné vyrábíme tuhé lepicí tyčinky, různé popisovače, korekční laky a další skvělé výrobky. Do našeho výrobního závodu ve Strmilově hledáme kolegu/kolegyni na pozici: KONTROLOR KVALITY/ZÁSTUPCE VEDOUCÍ KONTROLY KVALITY Co vás čeká? - kontrola kvality našich jednotlivých komponentů i celých výrobků - protokoly o výsledcích těchto kontrol, práce s informačním systémem SAP - operativní řešení zjištěných nedostatků, písemná komunikace napříč firmou - příprava vzorků a podkladů pro následné reklamace zjištěných vad - úzká spolupráce s vedoucím kontroly a ostatními kontrolory a jejich zástup v nepřítomnosti - případná spolupráce se zahraničními výrobními závody a zahraničním kontrolorem Co čekáme od vás? - SŠ vzdělání, technický směr výhodou - schopnost orientace v kontrolní a technické dokumentaci - základní znalost práce s PC (MS Office) - pečlivost, samostatnost, zodpovědnost - schopnost práce v týmu - znalost anglického jazyka - ŘP skupiny B Co nabízíme? - Zajímavou a různorodou náplň práce - Náborový příspěvek 5000 Kč - Stravenkový paušál (až 2100 Kč/měs.) - Dovolená 5 týdnů - Životní/penzijní pojištění jako věrnostní bonus - Vzdělávací kurzy, školení - Další firemní benefity Písemné nabídky se strukturovaným životopisem zasílejte na adresu: Kores Europe s.r.o. Nivka 336, 378 53 Strmilov e-mail: HR@kores.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Kores Europe s.r.o.
Nivka 336
37853 Strmilov
Kontaktní osoba Lenka Hronzová

Místo výkonu práce na mapě

Nivka 336, 37853 Strmilov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1134 uživatelů