Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ZEMĚMĚŘICKÝ ÚŘAD - Sedlčany

Pracovní pozice Analytik /analytička IKT

Jaké výhody nabízíme: Jízdní výhody (indispoziční volno, FKSP)
Místo výkonu práce Nad Přehradou 863
26401 Sedlčany
Okres: Příbram
Co od Vás ZEMĚMĚŘICKÝ ÚŘAD požaduje Dovednosti: Jiné (zkušenosti s programem ArcGIS, zkušenosti s programováním)
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Požadovaná praxe:
Systémoví analytici
Mzda Od 27 250 do 40 120 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká ZEMĚMĚŘICKÝ ÚŘAD o pozici Pozice: Analytik /analytička IKT Místo vhodné pro absolventy i OZP. Požadavky: vysokoškolské vzdělání se zaměřením na informatiku, kartografii nebo geomatiku, - zkušenosti s programem ArcGIS (případně Geomedia, QGIS nebo jiného srovnatelného), - zkušenosti s programováním (ideálně C#, Python) - znalost anglického jazyka výhodou. Náplň práce a místo výkonu práce: - systémové analýzy procesů automatizované kartografické generalizace, - analýzy a projektování řešení vstupních a výstupních kartografických modelů a jejich údržby, - analýza uživatelských požadavků na aplikační programové vybavení Informačního systému státního mapového díla (IS SMD) a návrhy a realizace jejich řešení, - návrh rozvoje technologie digitální kartografie využívané pro zpracování SMD. Zaměstnanecké výhody: pracovní poměr na dobu neurčitou, možnost práce na zkrácený úvazek při studiu, - práci ve státní správě s garancí dodržování zákonů a etického kodexu v pracovně-právních vztazích, - odměňování v souladu s nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, platová třída 12, platový stupeň dle zápočtu praxe, s možností osobního ohodnocení v závislosti na úspěších plnění pracovních úkolů, - systém zaměstnaneckých a sociálních výhod (5 týdnů dovolené, indispoziční volno, FKSP, pružná pracovní doba), - možnost krátkodobého ubytování v místě zaměstnání. Nástup od 1.3.2023. Mzda: 27 250,- až 40 120,- Kč Kontakt: Jindrák Přemysl Ing., e-mail: premysl.jindrak@cuzk.cz První kontakt e-mailem. Požadované dokumenty: - žádost o přijetí do pracovního poměru s popisem motivace, - strukturovaný profesní životopis s popisem dosavadní odborné praxe, - kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Předpokládaný termín nástupu: 1. 3. 2023 (nebo dle dohody). Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru. Žádost včetně požadovaných dokumentů zašlete do 31. 1. 2023 v elektronické podobě s označením "výběrové řízení - analytik IKT" na adresu premysl.jindrak@cuzk.cz Místo výkonu práce: Zeměměřický úřad, provozovna Sedlčany, Nad Přehradou č.p. 863, Sedlčany
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
OZP s invaliditou 3. stupně (dříve TZP)
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ZEMĚMĚŘICKÝ ÚŘAD
Nad Přehradou 863
26401 Sedlčany
Kontaktní osoba Ing. Přemysl Jindrák

Místo výkonu práce na mapě

Nad Přehradou 863, 26401 Sedlčany

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1661 uživatelů