Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

OKRESNÍ SOUD V PRACHATICÍCH - Prachatice

Pracovní pozice asistent / -ka soudce

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody (- pět dnů indispozičního volna -příspěvek na stravenky)
Místo výkonu práce Pivovarská 3
Prachatice II
38301 Prachatice
Okres: Prachatice
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 31 410 do 45 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 13. 02. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká OKRESNÍ SOUD V PRACHATICÍCH o pozici Požadavky na uchazeče o práci: - státní občanství České republiky; - ke dni nástupu do zaměstnání ukončené vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu Právo a právní věda, studijní obor Právo na vysoké škole v České republice; - bezúhonnost (podmínku bezúhonnosti nesplňuje ten, kdo byl pravomocně odsouzen za trestný čin, pokud se na něj nehledí, jako by odsouzen nebyl); - plná svéprávnost; - praktická znalost práce na PC Popis pracovních činností: - provádí rozhodovací činnost a ostatní činnosti podle zákona o vyšších soudních úřednících; - provádí práce v oboru statistiky; - provádí práce s rejstříkem, vkládá dokumenty a pracuje s informačním systémem okresního soudu; - vyhledává data a informace v evidencích státní správy a ostatních veřejných informačních systémech v oblasti justice; - vyznačuje doložky právní moci a vykonavatelnosti; - provádění lustrace v centrální evidenci obyvatel; - vykonává pro soudce právní expertizy a další odborné právní činnosti; - vykonává různé administrativní práce, přípravné práce a úkony pro soudce podle jeho pokynů; - plní další ústní i písemné příkazy nadřízeného pracovníka, udělené v souladu s druhem a povahou práce ujednané v pracovní smlouvě. Podrobnější informace naleznete na webových stránkách Okresního soudu v Prachaticích. - pět týdnů dovolené na zotavenou - pět dnů indispozičního volna -příspěvek zaměstnavatele ve výši 115 Kč z rozpočtu soudu a FKSP na stravenku/den v nominální hodnotě 135 Kč První kontakt se zaměstnavatelem : emailem na adrese podatelna@osoud.ptc.justice.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt OKRESNÍ SOUD V PRACHATICÍCH
Pivovarská 3
Prachatice II
38301 Prachatice
Kontaktní osoba Jan Křiváček

Místo výkonu práce na mapě

Pivovarská 3, 38301 Prachatice - Prachatice II

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1579 uživatelů