Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Člověk v tísni, o.p.s. - Praha

Pracovní pozice Projektový/á manažer/ka Východoevropského programu

Místo výkonu práce Šafaříkova 635 / 24
Vinohrady
12000 Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 38 000 do 41 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Člověk v tísni, o.p.s. o pozici English version bellow. Název pozice: Projektový/á manažer/ka Východoevropského programu Lokalita: Praha (s pracovními cestami do zahraničí) Datum nástupu: ihned/podohodě Pracovní smlouva: plný úvazek NÁPLŇ PRÁCE " plánování a koordinace jednotlivých programových aktivit primárně zaměřených na podporu aktivistů, novinářů a obránců lidských práv v exilu; " ve spolupráci s vedoucím týmu příprava, plánování a realizace projektů, včetně psaní projektových žádostí, monitorování a reportování; " správa projektové dokumentace; " plánování, organizace a realizace budování kapacit a aktivit MHPSS (psychosociální podpora jednotlivců, organizační retreaty, školení, skupinové aktivity) v terénu a v ČR; " spolupráce s finančním manažerem na rozpočtech pro jednotlivé činnosti; " pravidelný kontakt s partnerskými organizacemi a dárci; " občasné koordinační terénní návštěvy příslušných zemí východní Evropy a EU. Vhodní kandidáti by měli splňovat následující: " vysokoškolské vzdělání v příslušném oboru; " plynulá ruština angličtina, znalost češtiny výhodou; " alespoň dva roky praxe na národní nebo mezinárodní úrovni v oblasti projektového řízení v občanské společnosti, v oblasti lidských práv, médiích, sociální práci nebo mezinárodním rozvoji; " dobré porozumění politickým otázkám a trendům v regionu bývalého Sovětského svazu; " znalost českých správních postupů týkajících se cizinců výhodou; " výborné organizační a komunikační schopnosti; " schopnost efektivně řídit čas a zvládat více úkolů; " schopnost dobře pracovat pod tlakem a rychle reagovat v nouzových situacích; " koncepční myšlení a spolehlivost; " prokázaná schopnost pracovat samostatně i jako efektivní člen týmu. Nabízíme: " možnost pracovat v zavedené nevládní organizaci s mezinárodním přesahem; " zajímavou a smysluplnou práci v týmu zkušených a vysoce motivovaných lidí; " prostor pro osobní rozvoj a růst; " flexibilní pracovní doba a možnost pracovat částečně z domova; " týmové supervize a individuální psychosociální podpora zaměstnanců; " měsíční hrubá odměna v rozmezí 38 000 Kč až 41 000 Kč + 25 dní placené dovolené ročně; " smlouva na jeden rok s možností prodloužení (v závislosti na financování); " zahraniční pracovní cesty. Zájemce prosíme, aby nám na kariera@clovekvtisni.cz (případně prostřednictvím odkazu https://apply.workable.com/people-in-need-2/j/836C53C92B/apply/) zaslali svůj životopis a motivační dopis (max. 1 strana A4) v angličtině. Text inzerátu v AJ zde: https://www.clovekvtisni.cz/kariera/project-manager-of-the-east-european-program-1620jo Zaměstnanecké výhody : Dětský klub (pro děti 2 až 6 let), 25 dnů dovolené, 3 sickdays ročně
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Člověk v tísni, o.p.s.
Šafaříkova 635 / 24
Vinohrady
12000 Praha
Kontaktní osoba Eliška Kociánová

Místo výkonu práce na mapě

Šafaříkova 635/24, 12000 Praha - Vinohrady

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 815 uživatelů