Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

FERI, s.r.o. - Hradec Králové

Pracovní pozice HLAVNÍ ÚČETNÍ

Místo výkonu práce Kampelíkova 881
Kukleny
50004 Hradec Králové
Okres: Hradec Králové
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 45 000 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 16. 01. 2023
Co říká FERI, s.r.o. o pozici Náplň práce: zpracování měsíčních/ročních závěrek, kontrola účetních operací a spolupráce s externí účetní kanceláří, účtování složitých a nestandardních případů, pravidelné měsíční kontroly správnosti účtování a průkaznosti, dohled nad cash-flow společnosti, správa pohledávek, finanční plánování, tvorba, analýza a interpretace měsíčních nebo jednorázových reportů pro vedení společnosti; zajištění výkaznictví účetních dat (ČSÚ, Intrastat, …), příprava podkladů pro DPPO, úzká spolupráce s vedením společnosti, auditorem, daňovým poradcem, bankami apod., komplexní dohled nad ekonomickým odd. společnosti (organizace a koordinace činností, zefektivnění procesů, nastavování kontrolních mechanismů, ...) Požadavky na uchazeče: SŠ/VŠ vzdělání ekonomického směru; znalost finanční, účetní a daňové problematiky podmínkou, znalost účetního programu POHODA, ESO9 (či jiného komplexního IS) výhodou, zkušenost s vedením týmu, schopnost předat a zároveň přijmout konstruktivní kritiku/schopnost řešení problémů, praxi v oblasti vedení komplexního účetnictví minimálně 5 let, výhodou praxe v oboru stavebnictví, znalost práce v MS Office (Word, Excel) samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, analytické myšlení, schopnost řídit si čas i priority výborné komunikační, prezentační a organizační schopnosti, časová flexibilita Benefity: zázemí finančně stabilní a obchodně silné společnosti, 13. plat, služební telefon a notebook, benefity v rámci programu e-Benefity (měsíční výkonnostní prémie), příspěvek na stravování v podobě stravenkové karty, 5 týdnů dovolené, zdravotní volno (1-3 dny) V případě zájmu zašlete životopis na e-mail
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt FERI, s.r.o.
Kampelíkova 881
Kukleny
50004 Hradec Králové
Kontaktní osoba Lenka Měchurová

Místo výkonu práce na mapě

Kampelíkova 881, 50004 Hradec Králové - Kukleny

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1141 uživatelů