Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TURBO PIZZA, s.r.o. - Jičín

Pracovní pozice VEDOUCÍ GASTROPROVOZU

Místo výkonu práce Husova 152
Valdické Předměstí
50601 Jičín
Okres: Jičín
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 35 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 06. 01. 2023
Co říká TURBO PIZZA, s.r.o. o pozici Co vás jako Provozního vedoucího v práci čeká? vedení celého týmu pobočky a být jeho součástí být pravá ruka manažera dohled nad provozem, který musí skvěle fungovat zodpovědnost za kvalitu našich produktů a služeb kontrola a objednávání surovin plánování docházky zaměstnanců spolupráce s pobočkami v jiných městech jste v denní telefonické a emailové komunikaci s vedením organizace a motivace týmu - chceme být nejlepší ve městě školení nových zaměstnanců tak, aby se z nich stali profesionálové trénink stávajících zaměstnanců a hodnocení jejich práce odpovědnost při řešení reklamací a nestandardních událostí kontroling a následný reporting vedení Co požadujeme od vás? zkušenosti z pizzerie na jakékoliv pozici velkou výhodou zkušenost v gastronomii velkou výhodou zkušenost s vedením týmu, nebo zájem vzít na sebe zodpovědnost pozitivní přístup k manuální práci být správným týmovým hráčem zodpovědnost za svěřené věci aktivní přístup k práci časovou flexibilitu a pozitivního ducha velmi dobré komunikační a organizační schopnosti řidičský průkaz sk. B výhodou Jaká je naše nabídka? profesní růst a neustálý osobní rozvoj možný kariérní postup na manažera podíl na tržbách a ziskovosti pobočky mimopracovní týmové zábavní aktivity a párty zadělání těsta pro vaši budoucnost a spousta pizzy k tomu
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt TURBO PIZZA, s.r.o.
Husova 152
Valdické Předměstí
50601 Jičín
Kontaktní osoba Lukáš Prágr

Místo výkonu práce na mapě

Husova 152, 50601 Jičín - Valdické Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1590 uživatelů