Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Otevřené zahrady Jičínska z.s. - Jičín

Pracovní pozice PROJEKTOVÝ MANAŽER / MANAŽERKA PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ (ODBORNÝ PRACOVNÍK / PRACOVNICE PRO REALIZACI STRATEGIE ROZVOJE ÚZEMÍ)

Místo výkonu práce 17. listopadu 1074
Valdické Předměstí
50601 Jičín
Okres: Jičín
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 06. 01. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Otevřené zahrady Jičínska z.s. o pozici Informace o nás najdete na www.otevrenezahrady.cz a nejaktuálnější činnost na http://www.otevrenezahrady.cz/co-se-deje. Staňte se členem týmu Otevřených zahrad Jičínska a podílejte se na rozvoji vymezeného zájmového území. POZICE: PROJEKTOVÝ MANAŽER/KA PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ ODBORNÝ PRACOVNÍK/PRACOVNICE PRO REALIZACI STRATEGIE ROZVOJE ÚZEMÍ Co budete dělat: " řídit (administrovat) celý proces výzev pro investiční dotace z různých dotačních programů EU a Královéhradeckého kraje - od nastudování projektového rámce, přes přípravu interních postupů, vyhlášení výzvy, konzultace projektů s žadateli, organizaci hodnocení projektů až po předání vybraných projektů k posouzení na příslušné ministerstvo " navazovat novou spolupráci a rozvíjet stávající kontakty mezi různými typy subjektů působících v zájmovém území naší organizace (obce, podnikatelé, neziskové organizace, zemědělci apod.). " komunikovat se žadateli, s kolegy v pracovním kolektivu a úředníky příslušného ministerstva. " poskytovat poradenství a administrativní pomoc pro čerpání dotací Nová zelená úsporám Light Co Vám nabízíme: " rozmanitou práci, která má smysl a její výsledek je vidět, její dopad je dlouhodobý a pozitivní, " možnost zúročit své předchozí zkušenosti z realizace projektů, " plný či částečný úvazek nebo dohodu o provedení práce " flexibilní pracovní dobu a možnost částečně pracovat z domova, " prostor pro realizaci vlastních nápadů a samostatnou práci, " ohodnocení navázané na konkrétně odvedenou práci, " kolektiv lidí zapálených pro věc, " pracoviště v centru Jičína. Co od vás očekáváme? " aktivní zájem o problematiku projektů podporovaných dotacemi, " samostatný a zodpovědný přístup, časovou flexibilitu " analytické myšlení a tah na branku, " schopnost dotahovat věci do konce a zájem se neustále učit a rozvíjet, " minimálně středoškolské vzdělání s maturitou, " výbornou znalost ČJ, " velmi dobrou znalost práce v MS Office (především Word, Excel a Power Point), " jste aktivní řidič s možností využívat vlastní vůz k pracovním účelům. Uvítáme, pokud máte předchozí zkušenosti z projektového řízení, strategického nebo komunitního plánování. Chcete u nás pracovat? Pokud ano, pošlete nám e-mail na otevrenezahrady@seznam.cz a připojte k němu: 1) strukturovaný životopis s telefonním číslem, na kterém Vás zastihneme 2) pár vět o tom, proč byste u nás chtěli pracovat. O jaký úvazek máte zájem a kdy můžete nastoupit. Pokud je máte, nezapomeňte zmínit vaše zkušenosti s dotačními projekty. Vaše dotazy Vám rádi zodpovíme na emailu otevrenezahrady@seznam.cz nebo tel. 602 420 396 Výhody: Možnost práce z domu Pozice je vhodná i pro absolventy..
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Dohoda o provedení práce
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Otevřené zahrady Jičínska z.s.
17. listopadu 1074
Valdické Předměstí
50601 Jičín
Kontaktní osoba Mgr. Kamila Kabelková

Místo výkonu práce na mapě

17. listopadu 1074, 50601 Jičín - Valdické Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1532 uživatelů