Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Diecézní charita Brno - Tišnov

Pracovní pozice Pracovník Nízkoprahového zařížení pro děti a mládež

Místo výkonu práce Ráboňova 116
Tišnov
Okres: Brno-venkov
Co od Vás Diecézní charita Brno požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 24 000 do 27 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Diecézní charita Brno o pozici První kontakt: e-mailem nebo telefonicky. Máte zájem věnovat svůj pracovní čas dětem a mládeži, kteří Vás potřebují? Vypisujeme výběrové řízení na pozici sociální pracovník / pracovník v sociálních službách pro Klub Čas - nízkoprahové zařízení pro děti a mládež na zástup za rodičovskou dovolenou Líbilo by se Vám: o pracovat na plný či částečný úvazek především v odpoledních hodinách a ráno si více pospat? o pracovat s dětmi a mladistvými v malém a přátelském kolektivu? o pracovat v centru Tišnova, Kuřimi a v Lomnici? o mít smysluplnou práci, ve které trávíte pracovní čas s dětmi a mladistvými, kteří se ocitají v obtížných sociálních situacích? o získat možnost seberealizace a dalšího vzdělávání, pracovat pod supervizí? o mít prostor uplatnit své pohybové, umělecké a další dovednosti atraktivní pro cílovou skupinu, vč. práce na sociálních sítích? Pokud ano, abychom Vám toto mohli umožnit, očekáváme od Vás: o odpovídající odborné vzdělání dle zákona o sociálních službách č. 108/2006 Sb. (možnost dodělat si kurz) o předpoklady pro práci s dětmi a mladistvými a respekt k jejich životnímu stylu o schopnost pečlivě vést administrativu, práce na PC (MS Office, internet, sociální sítě), podílení se na tvorbě metodik zařízení o orientaci v zákonu o sociálních službách a SQSS o zkušenost v oblasti sociálních služeb nebo práci s dětmi a mládeží o motivaci pracovat v charitní organizaci Životopis s motivačním dopisem můžete zasílat na e-mail lenka.kabrhelova@tisnov.charita.cz, pro více informací můžete také kontaktovat vedoucí služby Mgr. Zuzanu Učňovou, na tel. čísle 739 247 942. Vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru a nastoupit k nám můžete na základě dohody s Vámi. Zaměstnanecké výhody: stravenky, 25 dní dovolené, individuální rozvržení pracovní doby, až 2 dny zdravotního volna v případě potřeby
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Diecézní charita Brno
Ráboňova 116
Tišnov
Kontaktní osoba Ing. Lenka Kabrhelová

Místo výkonu práce na mapě

Ráboňova 116, Tišnov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1047 uživatelů