Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Diecézní charita Brno - Tišnov

Pracovní pozice Sociální pracovník / vedoucí

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody ( vzdělávání, stravenky)
Místo výkonu práce Ráboňova 116
Tišnov
Okres: Brno-venkov
Co od Vás Diecézní charita Brno požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B (aktivní řidič)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 18 000 do 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Diecézní charita Brno o pozici První kontakt: e-mailem nebo telefonicky. Máte zájem se starat o potřebné a zároveň se stát vedoucím odlehčovací služby a sociálním pracovníkem domácího hospice? Vypisujeme výběrové řízení na pozici Vedoucí / Sociální pracovník Líbilo by se Vám: o Smysluplně pracovat a pomáhat lidem, kteří se ocitli v obtížné životní situaci? Provádět sociální šetření, jednat se zájemci o Odlehčovací službu a věnovat se uživatelům služby a jejich potřebám? o Pracovat na zkrácený pracovní úvazek a tím si lépe skloubit práci s rodinou nebo koníčky? o Pracovat v centru Tišnova a zároveň jezdit do terénu za uživateli služby? o Úzce spolupracovat s kolegy z našeho domácího hospice? o Být součástí profesionálního týmu zavedené organizace? o Mít možnost se dále vzdělávat a mít prostor na seberealizaci? Pokud ano, abychom Vám toto mohli umožnit očekáváme od Vás: o Odpovídající odborné vzdělání dle Zákona o sociálních službách č. 108/2006 Sb. (min. VOŠ se sociálním zaměřením) o Zájem o problematiku cílové skupiny seniorů, zdravotně postižených a nemocných o Zkušenost s individuálním plánováním velkou výhodou o Cit a zkušenosti pro jednání s lidmi, kteří potřebují pomoc, schopnost rozhodovat se a jednat i v nestandardních situacích o Schopnost jednat s úřady a návaznými organizacemi o Flexibilitu - schopnost rychle reagovat v rámci provozu služby o Zvládání administrativy, vč. uživatelské práce na PC o Dobré komunikační schopnosti, trpělivost a schopnost se rychle učit o Řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič o Motivaci pracovat v charitní organizaci Předchozí praxe v oboru, s vedením týmu, případně na obdobné pozici velkou výhodou. Znalost předpisů ze sociální oblasti podmínkou. Životopis s motivačním dopisem můžete zasílat na e-mail lenka.kabrhelova@tisnov.charita.cz, pro více informací můžete také kontaktovat vedoucí služby Mgr. Lenku Velebovou, na tel. čísle 739 389 132. Vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru, nastoupit k nám můžete po dohodě s Vámi.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Diecézní charita Brno
Ráboňova 116
Tišnov
Kontaktní osoba Ing. Lenka Kabrhelová

Místo výkonu práce na mapě

Ráboňova 116, Tišnov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1427 uživatelů