Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

DATA-Software spol. s r. o. - Opava

Pracovní pozice PROGRAMÁTOR-KA / ANALYTIK/ANALYTIČKA PODNIKOVÝCH INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (25 dní dovolené)
Jiné výhody (firemní PC/mobil, možnost částečného home office (2/5), příspěvek na obědy)
Místo výkonu práce U Fortny 50 / 1
Město
74601 Opava
Okres: Opava
Co od Vás DATA-Software spol. s r. o. požaduje Dovednosti: Práce s PC (znalost min. jednoho programového či skriptovacího jazyka)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 30 000 do 60 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká DATA-Software spol. s r. o. o pozici KO: Ing. Miroslav Nedbal, tel.: 602 590 846 - k domluvení schůzky volejte v pracovní dny od 8:00 - 16:00 hod.. V případě zájmu zašlete strukturovaný životopis na e-mail: miroslav.nedbal@datasw.cz. Požadavky: - Středoškolské vzdělání s maturitou nebo vysokoškolské technického směru - Schopnost naučit se používat nové vývojové prostředí (Magic UniPaaS, XPA,…) - pro kandidáta není nutné tato prostředí znát. - Znalost přinejmenším jednoho programového či skriptovacího jazyka. - Znalost základních programátorských pravidel a správných zvyků. - Zodpovědnost, důvěryhodnost, důslednost a trestní bezúhonnost. - Schopnost pracovat v týmu. - Schopnost sebekontroly a odolnost vůči psychické zátěži. Výhodou: - Praxe v oboru analýzy či vývoje podnikových informačních systémů. - Praxe v oboru řízení obchodních procesů / byznys logiky. - Praxe v oboru IT - tvorba databázových informačních systémů. - Praxe v oboru IT - pozice programátora či analytika. - Předchozí (technická) znalost některého z podnikových informačních systémů jako je K2, Helios, SAP, Pohoda nebo dalších. - Znalost programovacího prostředí Magic (UniPaaS, XPA,…). Nabízíme: - Nástupní plat podle dosaženého vzdělání, znalostí a kvalit uchazeče v 30 000 - 60 000 (+ prémie na základě hospodářských výsledků). - Firemní PC / mobilní telefon. - Možnost využívat firemní vozidlo. - Pružná pracovní doba. - Možnost částečné práce z domova (home office 2/5). - 25 dní dovolené. - Příspěvek na důchod. - Příspěvek na obědy. - Nápoje a káva na pracovišti. Náplň práce: - Programové úpravy existujících softwarových řešení nebo vytváření nových funkcionalit v existujících informačních systémech MAGIS dle nových požadavků či na základě legislativních změn. - Analýza procesů / hledání chyb a jejich odstranění. - Testování svých programových úprav. - Psaní změnových listů. - Komunikace s konzultantem / obchodníkem. - Vedení pracovních výkazů.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt DATA-Software spol. s r. o.
U Fortny 50 / 1
Město
74601 Opava
Kontaktní osoba Bc. Nikola Ševčíková

Místo výkonu práce na mapě

U Fortny 50/1, 74601 Opava - Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 449 uživatelů