Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Kroměříž - Kroměříž

Pracovní pozice Referent/referentka oddělení územního rozhodování a stavebního řádu

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (5 týdnů dovolené, indispoziční volno)
Jiné výhody (pružná pracovní doba, příspěvek na stravování, osobní účet, průběžné vzdělávání)
Místo výkonu práce Velké náměstí 115 / 1
76701 Kroměříž
Okres: Kroměříž
Co od Vás Město Kroměříž požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 24 100 do 34 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 02. 2023 do 30. 09. 2024
Co říká Město Kroměříž o pozici Pracoviště Městského úřadu Kroměříž - Druh práce: Výkon stavebního úřadu - Vykonávaná agenda: Výkon stavebního úřadu - Platová třída: 10, pracovní poměr na dobu určitou, předpokládaný nástup dohodou - Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka: předpoklady podle § 4 zákona o úřednících - Kvalifikační požadavky: vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického zaměření, nebo vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví, nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 3 roky praxe v oboru stavebnictví - Další požadavky: znalost právních předpisů na úseku vykovávané správní činnosti, zejm.: zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů o zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, dobré komunikační a organizační schopnosti, vstřícné jednání s občany, samostatnost, vysoké pracovní nasazení, psychická odolnost, dobrá znalost práce na PC, řidičský průkaz skupiny B – aktivní řidič - Výhodou: praxe v oboru stavebnictví, praxe ve veřejné správě, zvláštní odborná způsobilost při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu a vyvlastnění - Nabízíme v případě uzavření pracovního poměru: průběžné vzdělávání, 5 týdnů dovolené, zaměstnanecké benefity, např. pružnou pracovní dobu, indispoziční volno, příspěvek na stravování, osobní účet aj. - Uchazeči předloží písemnou přihlášku, která musí obsahovat náležitosti podle § 7 odst. 4 zákona o úřednících: jméno, příjmení a titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení pobytu, jde-li o cizího státního občana, datum a podpis - K přihlášce musí být připojeny doklady podle § 6 odst. 4 zákona o úřednících: strukturovaný životopis o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání - Přihlášky doplněné o požadované doklady doručte osobně nebo poštou nejpozději do 31. ledna 2023 na adresu: Město Kroměříž, oddělení personální, Mgr. Bc. Radka Gabrielová, Velké náměstí 115, 767 01 Kroměříž. Později doručené přihlášky nemůžeme zařadit do výběrového řízení. Obálku s výše uvedenými dokumenty, prosím, označte: „VŘ stavební úřad (doba určitá) – NEOTVÍRAT“. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu, či nevybrat žádného z přihlášených uchazečů/uchazeček.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Kroměříž
Velké náměstí 115 / 1
76701 Kroměříž
Kontaktní osoba Mgr. Bc. Radka Gabrielová

Místo výkonu práce na mapě

Velké náměstí 115/1, 76701 Kroměříž

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1219 uživatelů