Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Aufori, o.p.s.

Pracovní pozice TERÉNNÍ SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK, TERÉNNÍ PRACOVNÍK / TERÉNNÍ SOCIÁLNÍ PRACOVNICE, TERÉNNÍ PRACOVNICE

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody (mobilní telefon a notebook, možnost vzdělávání, atd.)
Místo výkonu práce Okres: Náchod
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 23 000 do 27 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Aufori, o.p.s. o pozici Přidejte se do našeho týmu terénních sociálních pracovníků. Věříte, že "odvážnému štěstí přeje"? Našel/našla jste se v pomáhající profesi, ale jste duší tak trochu dobrodruh? Sedět celý den na jedné židli, to není nic pro vás? Pak se nám ozvěte, hledáme právě vás. V Aufori podporujeme sociální fungování a začlenění lidí, kteří žijí v nepříznivých podmínkách. Pomáháme jim překonat problémy s bydlením, prací a dluhy, které jsou způsobeny chudobou a které nezvládají vyřešit vlastními silami. Co dělá sociální pracovník v našem terénním programu: dojíždí za klienty do jejich domácností (pracuje v okrese Náchod); pomáhá klientům řešit problémy, které se týkají nejčastěji financí, hledání zaměstnání, bydlení a dluhů, zdraví, komunikací s úřady a návaznou sítí služeb; doprovází klienty na úřady a další instituce dle potřeby, pomáhá jim řešit jejich životní situaci; mapuje lokality, které jsou ohroženy výskytem sociálně patologických jevů. Proč právě k nám: získáte zkušený tým příjemných kolegů, kteří vám rádi pomohou při zaučování; můžete nastoupit hned nebo jak se domluvíme; nabízíme práci na plný úvazek; pracovní čas si můžete plánovat sami, takže snáze můžete sladit svůj volný čas i péči o rodinu; dostanete mobilní telefon a notebook; budete mít možnost se vzdělávat na různých kurzech a školeních; pokud ještě studujete, poskytneme vám až 40 hodin studijního volna. A uvítáme také absolventy, tak se neváhejte ozvat. A co očekáváme od vás: vzdělání dle Zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách - VOŠ, VŠ v oblasti sociální práce, nebo kurz pracovníka v sociálních službách - pokud vzdělání nemáte ukončené, klidně se ozvěte, stačí nám alespoň započaté studium; budete potřebovat trestní bezúhonnost; hledáme hlavně člověka loajálního a empatického, který bude rád pomáhat cílové skupině; budete cestovat na Náchodsku, potřebujeme tedy někoho ochotného cestovat; jak již bylo řečeno, budete si sami plánovat pracovní čas, takže potřebujeme někoho zodpovědného a samostatného, kdo si s plánováním rozvrhu poradí, ale také rád pracuje v týmu. Napište nám pár vět o sobě a zašlete životopis do 31. 1. 2023 na e-mail: personalista.aufori@gmail.com. Je nutné, aby součástí životopisu byl souhlas se zpracováním a uchováním osobních údajů pro účely výběrového řízení. Bez tohoto souhlasu nebude brán na životopis zřetel a bude vymazán. Těšíme se na vás.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Aufori, o.p.s.
Kontaktní osoba Dita Balcarová

Místo výkonu práce na mapě

54701 Náchod

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1158 uživatelů