Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Aufori, o.p.s.

Pracovní pozice PEDAGOGICKÝ PRACOVNÍK / PEDAGOGICKÁ PRACOVNICE (Náchodsko)

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody (mobilní telefon, notebook, příspěvek na stravování, atd.)
Místo výkonu práce Okres: Náchod
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 25 000 do 27 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 01. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Aufori, o.p.s. o pozici Do zaběhnutého projektu na Náchodsku hledáme pedagoga. Hledáte smysluplnou práci a rádi pomáháte? Zajímá vás sociální oblast? Věříte, že každé dítě by mělo dostat rovnou šanci na vzdělání? Pak se nám ozvěte, hledáme právě vás. V programu "Učí (se) celá rodina" pomáháme ohroženým dětem překonávat problémy se školou a tak usilujeme o to, aby děti z chudých rodin měly lepší životní šanci na uplatnění ve společnosti. Přejeme si, aby každé dítě mělo rovný přístup ke vzdělání, a to bez ohledu na svůj sociální původ. Co dělá pedagogický pracovník v našem programu pro ohrožené rodiny: - dojíždí do domácností ohrožených rodin zapojených do programu a pomáhá jim zvládat požadavky školy, asistuje dětem při domácí přípravě do školy, plnění domácích úkolů a zvládání školního učiva, - velmi úzce spolupracuje s pracovníky škol a pracovníky oddělení sociálně právní ochrany dětí. Proč právě k nám: získáte zkušený tým příjemných kolegů, kteří vám rádi pomohou při zaučování; můžete nastoupit hned nebo jak se domluvíme; nabízíme práci na plný nebo částečný úvazek, při kterém můžete sladit svůj volný čas i péči o rodinu; pracovní čas si můžete plánovat sami s ohledem na vaše potřeby a možnosti; dostanete mobilní telefon a notebook; budete mít možnost vzdělávat se na různých kurzech a školeních; pokud ještě studujete, poskytneme vám až 40 hodin studijního volna. A uvítáme také absolventy, tak se neváhejte ozvat. A co očekáváme od vás: SŠ, VOŠ nebo VŠ vzdělání splňující podmínky pro výkon profese pedagogický pracovník dle Zákona č. 563/2004Sb., o pedagogických pracovnících (sociální pedagog, speciální pedagog, vychovatel, učitel, pedagog volného času atd.) - pokud jej nemáte ukončené, i tak se ozvěte, stačí nám alespoň započaté studium; vyžadujeme potvrzení o trestní bezúhonnosti; hledáme hlavně člověka loajálního a empatického, který bude rád pomáhat cílové skupině ohrožených rodin. Budete cestovat po Náchodsku (Náchod, Červený Kostelec, Česká Skalice, Jaroměř a okolí), potřebujeme tedy někoho ochotného cestovat (a to především hromadnou dopravou); hledáme někoho zodpovědného a samostatného, kdo si s plánováním pracovního rozvrhu poradí, ale také rád pracuje v týmu. Napište nám pár vět o sobě a zašlete strukturovaný životopis do 31. 1. 2023 na e-mail: personalista.aufori@gmail.com. Je nutné, aby součástí životopisu byl souhlas se zpracováním a uchováním osobních údajů pro účely výběrového řízení. Bez tohoto souhlasu nebude brán na životopis zřetel a bude vymazán.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Aufori, o.p.s.
Kontaktní osoba Dita Balcarová

Místo výkonu práce na mapě

Příbram

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 721 uživatelů