Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Rychnov nad Kněžnou - Rychnov nad Kněžnou

Pracovní pozice Referent / referentka státní správy a samosprávy (agenda vodoprávního úřadu), odbor výstavby a životního prostředí

Místo výkonu práce Havlíčkova 136
51601 Rychnov nad Kněžnou
Okres: Rychnov nad Kněžnou
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 23 390 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 04. 2023
Co říká Město Rychnov nad Kněžnou o pozici Výběrové řízení - celé znění inzerátu a požadované náležitosti přihlášky zveřejněny na www.rychnov-city.cz. Přihlášku s požadovanými přílohami doručte nejpozději do 20.2.2023. Případné bližší či doplňující informace podá: Ing. Dita Kunertová (tel.: 731 155 798) nebo Ing. Gabriela Marková (tel.: 778 701 644). Požadujeme: - vysokoškolské vzdělání (vodohospodářského, hydrogeologického, stavebního, chemického nebo zemědělského zaměření), středoškolské vzdělání za podmínky praxe ve vodním hospodářství po dobu 3 let - řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič - znalost práce s PC (Word, Excel, Internet) - dobré komunikační a organizační schopnosti, ochota se dále vzdělávat. Charakteristika pracovního místa: - výkon agendy vodoprávního úřadu. Platové zařazení: 10. platová třída. Předpokládaný nástup: 1.4. 2023 nebo dle dohody.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Rychnov nad Kněžnou
Havlíčkova 136
51601 Rychnov nad Kněžnou
Kontaktní osoba Bc. Josef Šimerda

Místo výkonu práce na mapě

Havlíčkova 136, 51601 Rychnov nad Kněžnou

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 508 uživatelů