Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ZEMĚMĚŘICKÝ ÚŘAD - Plzeň

Pracovní pozice Geograf/ka

Místo výkonu práce Radobyčická 2465 / 12
Jižní Předměstí
30100 Plzeň
Okres: Plzeň-město
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 23 390 do 34 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 20. 02. 2023
Co říká ZEMĚMĚŘICKÝ ÚŘAD o pozici Posuzovány budou žádosti1 o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 31. ledna, tj. v této lhůtě . doručené služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu Zeměměřický úřad, Pod sídlištěm 9, Praha 8, 182 11 . podané osobně na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese . podané v elektronické podobě podepsané uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty služebního úřadu zu.praha@cuzk.cz, nebo . podané v elektronické podobě prostřednictvím datové schránky 6yvadsa . Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotevírat“ a slovy „Výběrové řízení na služební místo Geograf/ka Plzeň č. 339 “. . V žádosti je žadatel povinen uvést ID datové schránky nebo elektronickou adresu, na kterou mu budou doručovány písemnosti ve výběrovém řízení. Další údaje o podmínkách výkonu služby naleznete na internetové stránce Ministerstva vnitra https://www.mvcr.cz/sluzba/soubor/ssp-c-3-2022-priloha-c-3b-podminky-vykonu-sluzby-text.aspx. Bližší informace poskytne: Bc. Miroslava Voleská Tel: 284 041 412 email: Miroslava.voleska@cuzk.cz Upřesňující informace: o Provádění odborných systémových činností souvisejících se správou a aktualizací Základní báze geografických dat ČR (ZABAGED®). Především: ? zpracování podkladových datových souborů a tiskových výstupů pro aktualizaci dat ZABAGED® ? vyhodnocování zpracovaných dat z hlediska kvality a geometrické topologie ? uživatelská podpora pracovníků oddělení; úprava nastavení a parametrizací uživatelského prostředí včetně zajištění aktualizace systémů pro aktualizaci polohopisné i výškopisné složky ZABAGED® o Spolupráce při instalaci a testování aplikačního programového vybavení. o Orientace v HW a SW vybavení pracoviště, základní identifikace a řešení chyb a poruch. práce v GIS a CAD, řízení služebního vozidla Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, 5 dnů indispozičního volna, FKSP (penzijní připojištění, životní pojištění aj.), stravování s příspěvkem organizace z FKSP, pružná pracovní doba, možnost osobního rozvoje v zájmu organizace, práce v příjemném kolektivu
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Služební poměr
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ZEMĚMĚŘICKÝ ÚŘAD
Radobyčická 2465 / 12
Jižní Předměstí
30100 Plzeň
Kontaktní osoba Miroslav Popelář

Místo výkonu práce na mapě

Radobyčická 2465/12, 30100 Plzeň - Jižní Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1289 uživatelů