Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Regionální muzeum v Kolíně - Kolín

Pracovní pozice Historik/historička umění - kurátor/ka podsbírky umělecké řemeslo

Místo výkonu práce Brandlova 27
Kolín
Okres: Kolín
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 27 250 do 40 120 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Regionální muzeum v Kolíně o pozici První kontakt: e-mail: psenickova@muzeumkolin.cz, osobně: Karlovo náměstí 8, Kolín, Po - Pá 10 - 16 hod. Předpokládaná náplň práce: Odborné vedení a správa části sbírkového fondu Regionálního muzea v Kolíně v podsbírce Umělecké řemeslo. Odborná spolupráce při správě sbírkových předmětů umělecko-řemeslné povahy v dalších sbírkách a podsbírkách Regionálního muzea v Kolíně. Odborná příprava tematicky zaměřených výstav, publikací, přednášek apod. Požadavky: Dokončené vysokoškolské vzdělání v oboru dějiny umění Doložitelná odborná specializace na oblast uměleckého řemesla výhodou Schopnost samostatné, zodpovědné a pečlivé práce, dobré organizační schopnosti Zkušenost se správou sbírky muzejní povahy výhodou Řidičské oprávnění skupiny B výhodou. Nabízíme: Pracovní poměr v rozsahu 1,0 úvazku, zařazení do 12. platové třídy dle katalogu prací ve veřejných službách a správě Místo výkonu práce: Kolín Zahájení pracovního poměru: únor - duben 2023. Přihláška musí obsahovat: Kontaktní údaje (adresa, telefonické spojení, e-mail) Strukturovaný životopis Přehled publikační a výstavní činnosti Platný výpis z rejstříku trestů Kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Přihlášky včetně veškerých požadovaných příloh, zasílejte v písemné podobě do 3. 2. 2023 na adresu Regionální muzeum v Kolíně, Karlovo náměstí 8, 280 02 Kolín 1. Informace na tel.: 603 548 225.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Regionální muzeum v Kolíně
Brandlova 27
Kolín
Kontaktní osoba Mgr. Radka Pšeničková

Místo výkonu práce na mapě

Brandlova 27, Kolín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1515 uživatelů