Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

MACH DRŮBEŽ a.s. - Dětřichov

Pracovní pozice Ošetřovatel/ka drůbeže

Místo výkonu práce 20
56802 Dětřichov
Okres: Svitavy
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 22 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 05. 01. 2023
Co říká MACH DRŮBEŽ a.s. o pozici POŽADAVKY: spolehlivost, zodpovědnost NABÍZÍME: pracovní poměr na dobu určitou, než si vyzkoušíme, jak spolu umíme pracovat a když budeme vzájemně spokojeni, tak prodloužíme na dobu neurčitou,uvítáme, když nastoupíte co nejdříve 5 týdnů dovolené, stravenkový paušál, zvýhodněné zaměstnanecké ceny na naše výrobky, věrnostní odměna za odpracované roky ve firmě (vyplácí se před Vánoci, tzv. 13 plat), odměna při životních jubileích, odměny za odpracované turnusy, fondy pracovních hodin, vánoční večírek spolu s vánočním kaprem, nenárokové odměny (v návaznosti na dosažení celkového plnění), čtvrtletní a roční odměny, další prémie za turnusy. Jedná se o nepřetržitý provoz v zemědělství a to nejen o víkendech, ale i ve svátek. KONTAKT: telefonicky, e-mailem Pokud není u nabídky uvedeno jinak, neváhejte nás kontaktovat na tel. 461 616 111 nebo na e-mailovou adresu prace@machdrubez.cz. Potěší nás to.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt MACH DRŮBEŽ a.s.
20
56802 Dětřichov
Kontaktní osoba Petra Bohuňková

Místo výkonu práce na mapě

Dětřichov 20, 56802 Dětřichov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1781 uživatelů