Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

OMNIKA, spol. s r.o. - Hodonín

Pracovní pozice Referent/ka back office (zákaznický servis)

Místo výkonu práce Pánov 3925
69501 Hodonín
Okres: Hodonín
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 27 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 29. 02. 2024
Co říká OMNIKA, spol. s r.o. o pozici Co Vás na uvedené pozici čeká a nemine? Příjem a zpracování objednávek od našich zákazníků. Péče o svěření zákazníky - řešení jejich objednávek, požadavků, apod. Příprava podkladů dle objednávek pro výroby. Plánování a kontrola importů zakázek. Práce s interním systémem K2 (znalost systému není nutnosti, rádi Vás zaučíme). Jak si Vás představujeme? Telefonáty a emaily v německém jazyce pro Vás nejsou problém. V komunikaci se zákazníky jste prostě jednička. Hledáme spolehlivou a zodpovědnou posilu týmu. Plusem je předchozí zkušenost v rámci zákaznického servisu nebo obdobném oboru (není to však podmínkou). A co bude odměnou za Vaši výbornou práci? Mzda (základní mzda + prémie), 13. mzda. Poukázky Flexi Pass (1x za 3 měsíce). Odpočinková zóna s ovocem a cukrovinkami. Příjemné venkovní posezení. Dotovaná strava - výběr z 5-ti jídel (cena: 30,- Kč). 20 dnů dovolené. 3 dny placeného volna navíc, tzv. sick days. Drobná pozornost k pracovním a životním výročím. Firemní akce. Kvalitní káva na pracovišti. Pevná pracovní doba od 7:00 do 15:30 hodin. Kontakt na tel. 518 321 223 od 7:00 do 15:30 hod, na mail: jobs@omnika.com
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt OMNIKA, spol. s r.o.
Pánov 3925
69501 Hodonín
Kontaktní osoba Jana Billová

Místo výkonu práce na mapě

Pánov 3925, 69501 Hodonín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1157 uživatelů