Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

MPZ MB s.r.o. - Osek

Pracovní pozice NÁKUPČÍ

Místo výkonu práce 113
50743 Osek
Okres: Jičín
Co od Vás MPZ MB s.r.o. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 30 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 04. 01. 2023
Co říká MPZ MB s.r.o. o pozici Co Vás čeká o Komunikace s tuzemskými i zahraničními obchodními partnery s důrazem na cenové vyjednávání o Realizace nákupů v rámci dodavatelsko-odběratelských vztahů o Obchodní jednání se stávajícími dodavateli a vyhledávání nových dodavatelů o Odpovědnost za zajištění včasných dodávek nakupovaných položek pro výrobu v požadovaném termínu a ceně o Optimalizace obchodních podmínek a smluv, včetně kontroly jejich dodržování o Poptávková řízení, objednávky, dodací listiny, faktury, řešení reklamací, atd. o Pravidelný reporting nadřízenému o Spolupráce a komunikace s ostatními odděleními společnosti Co od Vás očekáváme: o Velmi dobré komunikační a vyjednávací schopnosti o Odolnost vůči stresu o Organizační schopnosti o Časovou flexibilitu o Znalost MS Office na dobré úrovni o Znalost anglického jazyka nebo německého jazyka na komunikativní úrovní o Středoškolské vzdělání o Řidičský průkaz sk. B Výhody: o Hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou o Pružnou pracovní dobu o Rozmanitou práci o Motivující mzdové ohodnocení dle zkušeností o 13. mzdu o Dny dovolené nad rámec zákona o Příspěvek na stravování/stravenkový paušál o Příspěvek na penzijní/životní připojištění o Firemní akce několikrát do roka o Výuku anglického jazyka o Služební telefon, noteboo
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt MPZ MB s.r.o.
113
50743 Osek
Kontaktní osoba Ing. Miroslava Chalupová

Místo výkonu práce na mapě

Osek 113, 50743 Osek

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1510 uživatelů