Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Horní Slavkov - Horní Slavkov

Pracovní pozice Úředník odboru správního a vnitřních věcí

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody
Místo výkonu práce Dlouhá 634 / 12
35731 Horní Slavkov
Okres: Sokolov
Co od Vás Město Horní Slavkov požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 25 280 do 44 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Město Horní Slavkov o pozici Stark Martin Mgr. tel.: 602 287 441 e-mail: martin.stark@hornislavkov.cz Výkon matriční agendy, provádění správních činností legalizace, vidimace, evidence obyvatel, na úseku voleb, komplexní agenda Czech Pointu, výkon funkce opatrovníka a sociálního pracovníka. Požadavky: - minimálně vyšší odborné vzdělání v programu akreditovaného podle zvláštního právního předpisu v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost nebo vysokoškolské vzdělání získané studiem v bakalářském, magisterském nebo doktorském studijním programu zaměřeném na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku, akreditovaném podle zvláštního právního předpisu, - řidičský průkaz "B" - organizační a komunikační schopnosti, - samostatnost, spolehlivost, flexibilita, rozhodnost, výkonnost, zodpovědnost, komunikativnost, schopnost analytického myšlení, - uživatelská znalost práce na PC. Přihláška a další informace na úřední desce na www.hornislavkov.cz nebo u kontaktních osob. Termín podání přihlášky: do 31.1.2023 Termín výběrového řízení bude upřesněn e-mailem po podání přihlášky. Zaměstnanecké výhody: stravenky, ošatné, příspěvek na penzijní připojištění
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Adresa pro kontakt Město Horní Slavkov
Dlouhá 634 / 12
35731 Horní Slavkov
Kontaktní osoba Mgr. Martin Stark

Místo výkonu práce na mapě

Dlouhá 634/12, 35731 Horní Slavkov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1738 uživatelů