Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

AgroKonzulta Žamberk spol. s r.o. - Žamberk

Pracovní pozice Správce počítačových sítí - IT technik (M/Ž)

Místo výkonu práce Klostermanova 1258
56401 Žamberk
Okres: Ústí nad Orlicí
Co od Vás AgroKonzulta Žamberk spol. s r.o. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 30 000 do 38 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 09. 01. 2023
Co říká AgroKonzulta Žamberk spol. s r.o. o pozici NÁSTUP MOŽNÝ IHNED NEBO DLE DOHODY Baví Vás IT? Hledáme šikovného člověka do našeho IT týmu pro projekt celkové digitalizace firmy a jeho následný dlouhodobý servis. Společnost AgroKonzulta se již více než 30 let zabývá prodejem přípravků na ochranu rostlin, osiv, hnojiv, strojů, komodit a dalších potřeb pro zemědělce. Poskytujeme specializovaný software pro výživu zvířat a pro kontrolu státních registrů, a působíme také v oblasti vzdělávání dospělých. Více o nás naleznete na webových stránkách www.agrokonzulta.cz. Budete hlavním výkonným IT správcem, v případě potřeby možnost konzultací a zastupitelnosti zajištěna. Náplň práce: - správa Windows a Linux serverů a síťové infrastruktury - správa virtualizačních platforem VMware - správa a zálohování firemních dat - správa počítačových stanic OS Windows a MS Office - technická podpora uživatelů společnosti - Instalace, konfigurace a případně i jednoduché opravy koncových zařízení (PC, notebooky, tiskárny, periférie, mobilní telefony) - správa firemního video dohledového systému - správa firemních eshopů a webů - spolupráce při zavádění nového firemního informačního systému - technická podpora vzdělávacího centra - servis notebooků a jejich občasný převoz mezi místy realizace vzdělávacích aktivit Směnnost: běžná pracovní doba, 1 směna Pracovněprávní vztah: plný úvazek na dobu určitou 1 rok (3 měsíce zkušební doba) s předpokládaným prodloužením na dobu neurčitou Hrubá měsíční mzda: fixní mzda + cílové prémie (předpoklad od 30 000 Kč výše) Požadujeme: - minimálně středoškolské vzdělání v oboru IT, praxe v oboru vítána - chuť i nadále se vzdělávat v IT oboru - samostatnost - anglický jazyk na úrovni potřebné pro porozumění anglickému textu v oblasti IT - řidičský průkaz sk. B - znalost grafických programů Corel nebo Adobe vítána Nabízíme: - příjemné pracovní prostředí v ryze české společnosti s tradicí - odpovídající platové podmínky + cílové prémie za konkrétní úkoly - mobilní telefon a notebook - firemní mobilní tarify pro soukromé použití pro celou rodinu - firemní kurzy cizích jazyků - příspěvek na stravování, možnost příspěvku na životní a penzijní pojištění Své životopisy a motivační dopisy zasílejte na prace@agrokonzulta.cz. Do předmětu zprávy uveďte text "Správce počítačové sítě".
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt AgroKonzulta Žamberk spol. s r.o.
Klostermanova 1258
56401 Žamberk
Kontaktní osoba Milan Hricina

Místo výkonu práce na mapě

Klostermanova 1258, 56401 Žamberk

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 482 uživatelů