Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Charita Valašské Meziříčí - Kelč

Pracovní pozice Sociální pracovník / pracovník v sociálních službách - Pečovatelská služba Kelč

Místo výkonu práce 262
75643 Kelč
Okres: Vsetín
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 26 200 do 28 100 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká Charita Valašské Meziříčí o pozici Co Vás u nás čeká: o stanete se naším klíčovým zaměstnancem pro sociální práci s klienty pečovatelské služby o povedete jednání se zájemci o službu, budete u klientů provádět sociální šetření, budete s nimi uzavírat smlouvy o budete vykonávat pečovatelskou práci v domácím prostředí klienta o naši klienti potřebují Vaši pomoc při osobní hygieně, oblékání, polohování, podání stravy, při drobných nákupech, úklidu apod. o budete komunikovat s klienty, rodinnými příslušníky i členy týmu o očekáváme samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost, sociální cítění a empatii o požadujeme vzdělání v sociální oblasti v oborech splňujících zákonné požadavky pro výkon práce sociálního pracovníka nebo pracovníka v sociálních službách (vysokoškolské nebo vyšší odborné vzdělání dle Zákona o sociálních službách 108/200 Sb. výhodou), dobrý zdravotní stavu a řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič). Co můžete očekávat od nás: o zajímavou a pestrou práci, která dává smysl o tvůrčí práci v malém kolektivu, který je součástí významné organizace, která je největším poskytovatelem služeb v regionu a tým vyškolených profesionálů v oblasti sociálních služeb o poskytneme Vám maximální možnou flexibilitu v rozvržení pracovní doby o nabízíme Vám plný pracovní úvazek, 1 týden dovolené navíc, služební telefon, sick days o pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení o mzdové zařazení ve výši 26.200,- až- 28.100,- Kč (výše je závislá na délce odborné praxe), po zapracování vám mzdu navýšíme o osobní příplatek
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Charita Valašské Meziříčí
262
75643 Kelč
Kontaktní osoba Romana Kladivová

Místo výkonu práce na mapě

Kelč 262, 75643 Kelč

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 911 uživatelů