Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Obec Podveky - Podveky

Pracovní pozice ASISTENT/ASISTENTKA OBECNÍHO ÚŘADU

Místo výkonu práce 54
28506 Podveky
Okres: Kutná Hora
Co od Vás Obec Podveky požaduje Dovednosti: Práce s PC
Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 15 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Obec Podveky o pozici DRUH PRÁCE - NÁPLŇ PRÁCE: - zajišťování spisové služby elektronicky a zajišťování doručování a provádění úkonů prostřednictvím datových schránek - koordinace sekretářských a administrativně-provozních prací na obecním úřadě - agenda CzechPoint - zpracování a poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., ve znění pozdějších předpisů - administrativní zajišťování veřejných zasedání zastupitelstva, komisí včetně přípravy podkladů pro jednání a zajištění další korespondence vyplývající - kompletace zápisů ze zasedání zastupitelstva obce, vedení jejich evidence - sekretářské práce pro starostu obce - vedení evidence smluv - vedení evidence obecně závazných vyhlášek - vyřizování jiné administrativní agendy - vybírání poplatků za popelnice, psy atd. - nejedná se o účetnictví Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka: - státní občanství ČR, nebo státní občanství jiného státu, pokud má uchazeč v České republice trvalý pobyt, způsobilost k právním úkonům, dosažení 18 let věku, bezúhonnost, ovládání jednacího jazyka Požadavky kladené na zájemce o uvedenou pozici: - naprostá loajálnost - střední vzdělání - zkušenost s prací na úřadě vítána - znalost práce s PC - samostatnost, odpovědnost, komunikativnost, pečlivost, odolnost proti stresu Výhodou zájemců je: - praxe v samosprávě - praxe na pozici asistentky - řidičský průkaz sk. B a řidičská praxe Písemnou přihlášku (v příloze) s požadovanými doklady doručte nejpozději do 31. 12. 2022 do 12. 00 hodin na adresu: Obecní úřad Podveky Podveky 54 285 06 Sázava V případě zájmu pište na níže uvedený email.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Obec Podveky
54
28506 Podveky
Kontaktní osoba Iveta Chábová

Místo výkonu práce na mapě

Podveky 54, 28506 Podveky

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1066 uživatelů