Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ÚJV Řež, a. s. - Husinec

Pracovní pozice Technický pracovník laboratoře

Místo výkonu práce Hlavní 130
Řež
25068 Husinec
Okres: Praha-východ
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 11. 2022 do 31. 10. 2023
Co říká ÚJV Řež, a. s. o pozici Upřesňující údaje: Čím se budete na této pozici zabývat " Zajištění provozu, obsluhy a údržby svěřeného portfolia nemovitostí a technického zařízení budov, koordinace a spolupráce se servisními firmami " Údržbářské práce stavebního, instalatérského, zámečnického, truhlářského charakteru " Preventivní kontroly stavu prostor a technických zařízení - prevence problémů " Řešení havarijních situací " Zajišťovat náhradní díly a nakupovat drobný materiál " Řešení ad hoc úkolů Bez čeho se neobjedete " SOŠ/SOU technického zaměření " Praxe v oblasti oprav a údržby nemovitostí výhodou " Aktivní přístup k řešení problémů " Manuální a technická zručnost " Zodpovědnost, pečlivost, schopnost samostatného jednání i práce v týmu, příjemné vystupování, " Uživatelskou znalost práce na PC + MS office, Teams " Řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič - výhodou Proč pracovat v naší společnosti " Možnost být členem týmu, který se v Řeži zabývá výzkumem zcela nových technologií " Práci v intenzivně se rozvíjející vědecko-výzkumné organizaci " Dáme Vám k dispozici až 6 týdnů dovolené " Máme spravedlivě nastavený systém motivace zaměstnanců pomocí výkonových odměn a osobního ohodnocení " Odpovídající mzdové ohodnocení včetně výkonových odměn a osobního ohodnocení " Další zaměstnanecké benefity - systém Cafeteria, příspěvek na penzijní připojištění/ životní pojištění aj. " Příspěvek na závodní stravování, závodní jídelna v areálu pracoviště " Prostorné parkoviště pro automobily, kryté parkoviště pro motocykly a jízdní kola " Zastávka autobusu MHD v areálu, vlaková zastávka PID/ČD cca 5 minut pěšky " Členem našeho týmu se můžete stát již od příštího měsíce nebo podle domluvy Uvítáme " Zkušenosti s obsluhou a údržbou TZB technologií - vzduchotechnika, tepelné zdroje, chlazení, MaR
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ÚJV Řež, a. s.
Hlavní 130
Řež
25068 Husinec
Kontaktní osoba Petra Nová

Místo výkonu práce na mapě

Hlavní 130, 25068 Husinec - Řež

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1247 uživatelů