Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Kostelec nad Orlicí - Kostelec nad Orlicí

Pracovní pozice Referent / referentka odboru Stavební úřad - životního prostředí

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (+ 3 dny indispozičního volna)
Jiné výhody (příspěvek na stravování, pružná pracovní doba)
Místo výkonu práce Palackého náměstí 38
51741 Kostelec nad Orlicí
Okres: Rychnov nad Kněžnou
Co od Vás Město Kostelec nad Orlicí požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 21 710 do 34 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 28. 02. 2025
Co říká Město Kostelec nad Orlicí o pozici VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ - bližší informace a náležitosti přihlášky zveřejněny na úřední desce www.kostelecno.cz. Uzávěrka přihlášek 20.2.2023. Přihlášky lze doručit poštou, osobně na podatelnu, datovou schránkou nebo e-mailem na adresu perosnalistika@muko.cz. Požadujeme: - vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru - vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví, nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 3 roky praxe v oboru stavebnictví. Další požadavky: - dobré komunikační a organizační schopnosti - schopnost samostatně plnit individuální úkoly - spolehlivost při hospodaření se svěřenými prostředky - časová flexibilita - znalost práce s PC (kancelářské programy) - řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič/řidička). Výhodou: - znalost zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu "stavební zákon" včetně jeho prováděcích vyhlášek, a to především: vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, vyhlášky č. 503/2006 Sb., o podrobnější úpravě územního rozhodování, územního opatření a stavebního řádu, vyhlášky č. 501/2006 Sb., o obecných požadavcích na využívání území, vyhlášky č. 268/2009 Sb., o obecně technických požadavcích na stavby, znalost zákona č. 500/2004 Sb., správní řád (v platném znění), zákona č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich - zkouška z odborné způsobilosti při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu a vyvlastnění - praxe ve správním řízení.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Kostelec nad Orlicí
Palackého náměstí 38
51741 Kostelec nad Orlicí
Kontaktní osoba Mgr. Aleš Lenfeld

Místo výkonu práce na mapě

Palackého náměstí 38, 51741 Kostelec nad Orlicí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1315 uživatelů