Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ÚJV Řež, a. s. - Husinec

Pracovní pozice Pracovník dozimetrické kontroly

Místo výkonu práce Hlavní 130
Řež
25068 Husinec
Okres: Praha-východ
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 34 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 12. 2022 do 30. 11. 2023
Co říká ÚJV Řež, a. s. o pozici Upřesňující údaje: Co Vás na této pozici čeká? " Monitorování radiační situace a kontrola dodržování pravidel radiační ochrany " Administrativní práce a správcovství v oblasti radiační ochrany " Evidence radioaktivních odpadů a jeho předávání k likvidaci Co Vám za to vše nabízíme? " Zaškolení na funkci samostatného dozimetristy " Účast na výcviku a vzdělávání pro získání a udržení kvalifikace osoby odpovědné za radiační ochranu zakončený státní zkouškou (hradí zaměstnavatel) " Zajímavou a motivující práci v jedinečném prostředí vědecko-výzkumné organizace " Dáme Vám k dispozici až 6 týdnů dovolené " Nástup možný dle domluvy " Široká škála dalších benefitů je u nás samozřejmostí (benefitní systém cafeteria) " Systém motivace zaměstnanců pomocí výkonových odměn Jste člověk, kterého bychom rádi poznali? " Hledáme kolegu SŠ/VŠ vzdělání technického směru (obory elektro, strojní, FJFI) " Předcházející praxi na obdobné pozici uvítáme, ale striktně na ní netrváme " Vaše předchozí zkušenosti s prací se zdroji ionizujícího záření uvítáme, ale nevyžadujeme " Vyžadujeme čistý trestní rejstřík a dobrou fyzickou zdravotní způsobilost " Vaše znalost anglického jazyka je alespoň B2 " Otevřenost vůči novým informacím a nadšení pro sebevzdělávání je na této pozici nezbytností (nutnost doplnění kvalifikace zvláštní odborné způsobilosti)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ÚJV Řež, a. s.
Hlavní 130
Řež
25068 Husinec
Kontaktní osoba Petra Nová

Místo výkonu práce na mapě

Hlavní 130, 25068 Husinec - Řež

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 627 uživatelů