Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Vězeňská služba České republiky - Valdice

Pracovní pozice STRÁŽNÝ / STRÁŽNÁ, DOZORCE / DOZORKYNĚ

Místo výkonu práce nám. Míru 55
50711 Valdice
Okres: Jičín
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 30 200 do 34 800 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 6
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Vězeňská služba České republiky o pozici Požadujeme střední vzdělání s maturitní zkouškou, ve výjimečných případech s vyučením. Služební příjem se odvíjí od stupně dosaženého vzdělání a dosažené praxe. Náplň služební činnosti: Výkon strážní služby na strážních věžích, při doprovodu vozidel nebo osob uvnitř věznice, při předvádění vězněných osob ve věznici, výkon dozorčí služby na dozorčím stanovišti a při předvádění vězněných osob, kontrolní činnosti vězněných osob v objektech věznice a zajištění dodržování časového režimu dne vězňů. Nástup možný dle dohody. Výhody: 6 týdnů dovolené náborový příspěvek 150.000,- Kč stabilizační příplatek 3 800,-- Kč/ měsíc délka služby: 37,5 hod. týdně ošatné benefity z fondu kulturních a sociálních potřeb možnost využití posilovny, tělocvičny závodní stravování, příspěvky na stravování po 15 letech trvání služebního poměru ozdravný pobyt v délce 2 týdnů výsluhový příspěvek při skončení služebního poměru po 15 letech služby využívání vlastních rekreačních středisek v rámci České republiky a možnost výměnných rekreací ve Slovenské republice možnost ubytování na ubytovně Věznice Valdice dle ubytovací kapacity
Typ pracovního poměru Služební poměr
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Vězeňská služba České republiky
nám. Míru 55
50711 Valdice
Kontaktní osoba _ Hudská

Místo výkonu práce na mapě

nám. Míru 55, 50711 Valdice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1243 uživatelů