Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

CANPACK Czech s.r.o.

Pracovní pozice Směnový mistr

Jaké výhody nabízíme: Jízdní výhody (Příspěvek na dopravu 3,5 kč/km)
Dovolená navíc (5 týdnů dovolené)
Zvláštní prémie (docházkový bonus 1500 Kč, 100 % základní mzdy navíc (50 % vypláceno před létem, )
Jiné výhody (Příspěvek na PP 2,5% ze zákl. mzdy, firemní akce)
Místo výkonu práce Okresy:
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné bez maturity a bez vyučení
Mzda Od 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 03. 01. 2023
Co říká CANPACK Czech s.r.o. o pozici Organizace práce za účelem kontinuity ve výrobním oddělení. 1. Připravovat zprávy, reporty, pracovní výkazy a další potřebné záznamy, aby byl zajištěn soulad s politikou a postupy. 2. Účastnit se schůzek s divizními zaměstnanci. 3. Udržovat a kontrolovat zprávy, denní pracovní záznamy, časové karty, mzdové podklady, specifikace práce, směnné deníky a příslušnou dokumentaci pro přidělené zaměstnance. 4. Zajišťovat komplexní školení pro nové zaměstnance. 5. Poskytovat zpětnou vazbu v oblasti dokumentů, které vyžadují zlepšení. 6. Připravovat pracovní harmonogram zaměstnanců. 7. Komunikovat v rámci oddělení a s ostatními odděleními. 8. Koučovat, motivovat a řídit tým, pomáhat při školení zaměstnanců a případné osob mimo společnost, tj. agenturních pracovníků, dodavatelů. 9. Získávat a kontrolovat ze skladu spotřebu surovin potřebných pro výrobní proces. 10. Zajišťovat vysokou kvalitu zboží z výrobního procesu v souladu s postupy společnosti. 11. Provádět a sledovat cílovou efektivitu výroby a dalších indikátorů KPI. 12. Spolupracovat s jinými odděleními na zajišťovat plynulý výrobní proces. 13. Přiřazovat úkoly přidělené směně. 14. Posuzovat a ověřovat a dokumentovat způsobilost týmu a navrhovat vzdělávací potřeby nadřízeným 15. Pomáhat při zavádění a údržbě systémů, včetně provádění interních auditů dle potřeby
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt CANPACK Czech s.r.o.
Kontaktní osoba Ing. Monika Hauznerová Dis

Místo výkonu práce na mapě

34701 Tachov - Vítkov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1608 uživatelů