Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Brose CZ spol. s r.o. - Kopřivnice

Pracovní pozice Disponent/ka logistiky

Místo výkonu práce Průmyslový park 302
Vlčovice
74221 Kopřivnice
Okres: Nový Jičín
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Němčina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 33 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 04. 01. 2023
Co říká Brose CZ spol. s r.o. o pozici z: 19.7.2022, a: 03.01.2023 - souhlas se zaměstnaneckou kartou Místo výkonu práce (adresa): Průmyslový park 302, Kopřivnice / 1.máje 2636, Rožnov pod Radhoštěm Osobní kontakt každou středu v 09:00 hod. v náborovém centru ul. Štefánikova 244, 742 21 Kopřivnice, 3 patro (Dům podnikatelů). Každý pátek od 9.00 hod, 1.máje 2636, v Rožnově pod Radhoštěm Vaše úkoly: - přijímá a kontroluje objednávky od zákazníka, udržuje kontakt se zákazníkem, koordinuje množství a termíny odesílaného zboží - zajišťuje dle požadovaných termínů materiálové toky od dodavatelů pro potřeby výroby, udržuje kontakt s dodavatelem, koordinuje množství a termíny dodávek zboží - sleduje objemy a hodnotu zásob nakupovaných dílů a hotových výrobků a pracuje na jejich minimalizaci - sleduje a eviduje vykazované zmetky ve výrobě - plánuje výrobu příslušnému středisku a koordinuje výrobu - navrhuje opatření ke snížení pracnosti a spotřeby materiálu - organizuje a schvaluje speciální přepravy s cílem snížení nákladů - účastní se jednání s dodavateli Brose a se zákazníky - zodpovídá za zakládání a údržbu systémových dat materiálů, jež vstupují do výroby (SAP) - aktivně se účastní změnového řízení (spotřeba starých a náběh nových dílů) Váš profil: - minimálně SŠ vzdělání ukončené maturitou - ideálně 2 roky praxe v logistice - výborná znalost MS Office, znalost SAP - znalost kompletního logistického řetězce - znalost AJ podmínkou (plynulá řeč, telefonáty, korespondence), znalost také NJ je výhodou - výborné komunikační schopnosti, profesionální vystupování při jednání, samostatnost, rozhodovací schopnosti, ochota převzít zodpovědnos Zaměstnanecké výhody: - práci v moderním pracovním prostředí - možnost profesního růstu, - vstupní zaškolení - dotované stravování ve vlastních prostorech - 5 týdnů dovolené - širokou škálu zaměstnaneckých benefitů (např. příspěvek na penzijní připojištění, podpora - volnočasových a sportovních aktivit… Kontaktní osoba: Michaela Dunková, 778 973 099, michaela.dunkova@brose.com
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Brose CZ spol. s r.o.
Průmyslový park 302
Vlčovice
74221 Kopřivnice
Kontaktní osoba Michaela Tomečková

Místo výkonu práce na mapě

Průmyslový park 302, 74221 Kopřivnice - Vlčovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 655 uživatelů