Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

OMEXOM GA Energo s.r.o. - Domažlice

Pracovní pozice Montér NN/VN

Místo výkonu práce Domažlice
Okres: Domažlice
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 27 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 03. 01. 2023 do 02. 01. 2024
Co říká OMEXOM GA Energo s.r.o. o pozici CO BUDE VAŠÍ KAŽDODENNÍ ČINNOSTÍ? o Jako montér budete provádět montážní a elektromontážní práce na vedení NN a VN v Domažlicích a okolí. o Budete pracovat v partě montážníků venku na stavbách, a to pouze na ranní směnu. Každý den se vrátíte domů. o Fasování kvalitního pracovního oděvu a obuvi je samozřejmostí. CO BYSTE MĚL SPLŇOVAT? o Mít osvědčení vyhl. 50/78 Sb. § 5 a výše - PODMÍNKOU! CO DÁLE OCENÍME? o Zkušenosti s montážemi na vedení NN/VN. o Pokud máte řidičské oprávnění sk. B a jste aktivní řidič. o Oceníme i certifikáty a odborná školení. Nabízíme: o Pracovní poměr dle dohody na 1 rok s možností prodloužení na dobu neurčitou. o Budete pracovat pouze na ranní směnu většinou pro společnosti jako je ČEZ a EG.D. (dříve E.ON). o Získáte odměny za dobře zrealizované zakázky, dále čtvrtletní odměnu 2 tis. Kč za dodržování BOZP a vánoční prémie. o 25 dnů dovolené. o Cestovní náhrady ve výši cca 2 tis. Kč/měsíc. o Při práci budete používat aku nářadí značek HILTI, BOSH, aku lisování a další. o Přispějeme Vám 160,- Kč/měsíčně na údržbu pracovního oděvu. o Proplatíme Vám očkování na klíšťovou encefalitidu (protože budete pracovat v terénu). o Máme i další zajímavé benefity jako je firemní bezúročná zápůjčka až do výše 100 tis. Kč, zapůjčíme Vám majetek firmy také k soukromému využití, můžete si zakoupit firemní akcie, po roce Vám přispějeme na penzijní/životní pojištění ve výši 2 tis. Kč/měs. a jiné. o A v neposlední řadě Vás budeme podporovat v dalším profesním rozvoji (zvyšování paragrafu Vyhl. 50, rozšíření řidičského oprávnění a další). o Nástupní mzda dle zkušeností - záleží samozřejmě zda jste absolvent a nebo již zkušený montér. E-mailový nebo telefonický (v pracovní dny 9-14 hodin) kontakt.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt OMEXOM GA Energo s.r.o.
Domažlice
Kontaktní osoba Bc. Kateřina Mazancová

Místo výkonu práce na mapě

34502 Kout na Šumavě

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1251 uživatelů