Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Brose CZ spol. s r.o. - Kopřivnice

Pracovní pozice Strojírenský dělník - Trenér TWI

Místo výkonu práce Průmyslový park 302
Vlčovice
74221 Kopřivnice
Okres: Nový Jičín
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 21 726 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 04. 01. 2023
Co říká Brose CZ spol. s r.o. o pozici z: 11.3.2022, a: 03.01.2023 - místo vhodné i pro zaměstnaneckou kartu Osobní kontakt každou středu v 09:00 hod. v náborovém centru ul. Štefánikova 244, 742 21 Kopřivnice, 3 patro (Dům podnikatelů) Každý pátek od 9.00 hod, 1.máje 2636, v Rožnově pod Radhoštěm Místo výkonu práce (adresa): Průmyslový park 302, Kopřivnice / 1.máje 2636, Rožnov pod Radhoštěm Hrubá měsíční mzda: 20626 Kč + 1100 Kč/měsíční variabilní bonus. Vaše úkoly: - zodpovědnost za školení pracovních operací na definované výrobní oblasti. - zaučování nových pracovníků výrobní linky přímo na pracovištích (kde je to možné, zaučení mimo linku). - přeškolení stávajících pracovníků výrobní linky, kteří nedosahují očekávaného výkonu (dle pokynů mistra, seřizovače, popřípadě předáka linky). - udržování aktuálních podkladů pro trénování pro jednotlivá pracoviště. - spolupráce s mistry, seřizovači na hodnocení a aktualizaci kvalifikační matice pro pracovníky výrobní linky. - spolupráce se zástupci kvality a procesními inženýry při řešení a implementaci procesních změn. - sledování ukazatelů (produktivita, doba zaškolení apod.) - montáž komponent dle pracovních postupů - kontrola hotových výrobků, manuální kontrola - respektování a dodržování předpisů BOZP a OŽP, se kterými byl/a svým nadřízeným zaměstnancem seznámen/a. Váš profil: - schopnost pracovat v týmu - vědomí spolehlivosti a serioznosti ve vztahu k zákazníkovi - flexibilita - snaha učit se novým postupům - práci v moderním pracovním prostředí - možnost profesního růstu, - vstupní zaškolení - dotované stravování ve vlastních prostorech - 5 týdnů dovolené Kontaktní osoba: Kateřina Schenkerová, katerina.schenkerova@brose.com, 724 809 832
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Brose CZ spol. s r.o.
Průmyslový park 302
Vlčovice
74221 Kopřivnice
Kontaktní osoba Michaela Tomečková

Místo výkonu práce na mapě

Průmyslový park 302, 74221 Kopřivnice - Vlčovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 962 uživatelů