Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

CZ Regal Group s.r.o. - Most

Pracovní pozice MONTÁŽNÍ DĚLNÍCI VÝROBKŮ Z KOMBINOVANÝCH MATERIÁLŮ (BEZ DOPRAVY)

Místo výkonu práce K. J. Erbena 109 / 26
43401 Most
Okres: Most
Co od Vás CZ Regal Group s.r.o. požaduje Dovednosti: Činnosti na technických zařízeních - obsluha zdvihacích zařízení (průkaz obsluhy vysokozdvižného vozíku)
Jazykové znalosti:
Angličtina - Pasivní
Požadovaný stupeň vzdělání Bez vzdělání
Mzda Od 22 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 03. 01. 2023 do 31. 10. 2024
Co říká CZ Regal Group s.r.o. o pozici MONTÁŽNÍ DĚLNÍCI VÝROBKŮ Z KOMBINOVANÝCH MATERIÁLŮ (BEZ DOPRAVY) Náplň práce: - montáže součástí a konstrukčních systémů (zejm. regálů a skladových úložišť), nastavení, vyrovnávání a připevňování jednotek ke skupinám, podskupinám nebo konstrukcím s použitím ručních nebo elektrických nástrojů, spojování a mikrosvařování zařízení - skladování a vyskladnění komponent - kontrola a testování hotových komponent a zařízení, jejich oprava, vyřazování vadných komponent - vedení záznamů o výrobě a provozu - účast na školení a další příbuzná a administrativní práce dle pokynů nadřízeného Požadavky: - průkaz obsluhy vysokozdvižného vozíku - výpis z RT, znalost AJ - zdatná fyzická kondice a manuální zručnost - dobrá orientace v prostoru a dle zadaných schémat - odolnost vůči stresu a schopnost pracovat samostatně i v kolektivu - orientace na zákazníka a jeho potřeby, solidní vystupování HLÁSIT SE: Husáková Eva, tel.: 774 710 044 volat PO-ČT 9.00 - 12.00hod. , e-mail: czregalgroup@gmail.com
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt CZ Regal Group s.r.o.
K. J. Erbena 109 / 26
43401 Most
Kontaktní osoba Eva Husáková

Místo výkonu práce na mapě

K. J. Erbena 109/26, 43401 Most

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 688 uživatelů